Alex Velea, coprezentator la "Acces Direct". Cum s-a descurcat artistul în acest rol

fullscreen-capture-27-aug-18-55749-pm.bmp_tb730.jpg

Alex Velea prezintă emisiunea Acces Direct alături de Simona Gherghe
Foto: Captură video

Simona Gherghe s-a întors din concediu în platoul emisiunii Acces Direct însoţită de noul co-prezentator, nimeni altul decât artistul Alex Velea, nume pe care Click! l-a vehiculat în premieră încă de săptămâna trecută.

Click! a dezvăluit în urmă cu o săptămână posibilitatea ca Alex Velea să fie colegul de platoul al Simonei, iar zvonurile s-au confirmat. Luni, 28 august, Alex Velea a dat vestea fanilor, prin intermediul unui mesaj pe care l-a scris pe pagina personală de Facebook.

40108412_10155402219341431_8992237882194264064_n.jpg

Adina Buzatu a fost cea care s-a asigurat că prima apariţie lui Alex va fi una impecabilă
Foto:Arhivă personală

Alături de text a adăugat o fotografie în care îmbrăcat la costum şi cu papion, semn că este pregătit să îşi îndeplinească sarcinile cât mai bine. Cea care s-a asigurat ca ţinuta lui Alex să fie una impecabilă a fost designerul vestimentar Adina Buzatu. "Sunt fericit să vă anunț că începând de astăzi puteți să mă vedeți de luni până vineri pe Antena 1 ca și co-prezentator în emisiunea Acces Direct", a fost mesajul scris de Alex Velea. 

Artistul a păşit în platou încrezător în forţele proprii şi cu zâmbetul pe buze, în ciuda faptului că este pentru prima oară când ocupă rolul de coprezentator al

unei emisiuni live.

 

Loading...

Citește și

  • simona gherghe

    Schimbări de proporţii la Acces Direct! Vacanţa de vară s-a încheiat şi pentru gazdele emisiunilor de divertisment, care de săptămâna viitoare revin pe sticlă. Simona Gherghe se întoarce şi ea în platoul emisiunii, dar nu va mai prezenta singură, ci alături de un nou coleg. Anunţul a fost făcut chiar de vedeta Antena 1, în urmă cu puţin timp. Se pare că cel care va fi co-prezentator este un cântăreţ celebru, care nu este deloc străin de lumea televiziunii.

  • simona gherghe riduri acces direct

    Nopţile nedormite şi-au pus amprenta asupra chipului Simonei Gherghe. Tenul prezentatoarei tv, care la finele anului 2017 a împlinit 40 de ani, nu mai este la fel de luminos după perioada în care a stat acasă ca să aibă grijă de fetiţa ei Ana Georgia, în vârstă de opt luni. Fanii vedetei au remarcat imediat că gazda "Acces Direct" are pe sub ochelarii de vedere mici imperfecţiuni, normale de altfel, dar au ţinut să-i lase comentarii răutăcioase.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1