Simona Gherghe, îngrozită după ce Andreea Bălan a făcut stop cardio-respirator

simona-gherghe-concediu-maternitate.jpg

simona gherghe insarcinata 28 de saptamani
Simona Gherghe este însărcinată în 28 de săptămâni
Foto: arhivă personală

Însărcinată în 7 luni, Simona Gherghe se pregăteşte şi ea să aducă pe lume curând al doilea copil, dar evenimentele din ultimele zile au cam speriat-o pe vedeta tv. Prezentatoarea "Acces Direct" va naşte tot prin cezariană, dar a mărturisit că nu este în apele ei după ce a văzut ce s-a întâmplat în sala de operaţie cu Andreea Bălan.

Simona Gherghe (41 de ani) va deveni pentru a doua oară mamă, dar fericirea pe care o simţea până acum s-a transformat într-un sentiment de îngrijorare, care nu-i dă pace. Prezentatoarea tv a mărturist la emisiunea pe care încă o prezintă la Antena 1 că nu se simte deloc confortabil având în vedere că peste puţin timp va intra şi ea în sala de operaţie pentru cezariană.   

simona_gherghe.jpg

simona gherghe acces direct
Simona Gherghe va aduce pe lume un băieţel în luna mai
foto: captură video Antena 1

"Pe mine m-a afectat foarte tare ce s-a întâmplat cu Andreea Bălan şi cred că orice femeie însărcinată stă cu sufletul strâns şi se teme acum să nu păţească la fel. Ştiu că este un caz rar, că astfel de probleme apar la o persoană din 80.000, dar sunt speriată. Se discută acum despre naşterea prin operaţie cezariană, dar la mine aceasta este indicaţia dată de medic. Nu este moft", a spus Simona Gherghe. 

Vedeta tv urmează să nască în luna mai, un băieţel, care se va numi Ioan. 

Simona Gherghe are interzis la dulciuri

Deşi a dus mai uşor această a doua sarcină, Simona Gherghe a primit recomadări de la medic să se abţină de la dulciuri. Ea a povestit că are nişte provbleme de sănătate care nu o lase să se bucure de prăjituri aşa cum şi-ar dori, de aceea silueta ei nu s-a schimbat în sarcină. „Mi-a fost rău în primele luni, până în luna a doua, seara îmi era foarte greaţă. Şi nu suport mirosul de ţigări electronice. În rest sunt mai bine ca la prima sarcină. Problemele de la prima sarcină însă lovesc din nou şi am trecut din nou la regimul acela drastic. Am slăbit trei kilograme de când am rămas însărcinată, dar asta e. Pentru sănătatea mea, pentru sănătatea lui bebe, facem orice”, povestea Simona Gherghe la Antena 1. Simona este căsătorită cu Răzvan Săndulescu. Cei doi sunt deja părinţii unei fetițe, pe nume Ana Georgia

 

Citeşte şi:

 

Simona Gherghe a dezvăluit sexul copilului pe care urmează să-l aducă pe lume

Ce rochie atipică de mireasă a avut Simona Gherghe la nuntă!

Loading...
 
 

Citește și

  • simona gherghe insarcinata 7 luni

    Simona Gherghe face invidioase multe gravide preocupate să nu ia prea multe kilograme în sarcină. Vedeta Antena 1, însărcinată în şapte luni, are o burtică mică, motiv pentru care nu şi-a schimbat prea mult garderoba. Recent, fotoreporterii Click! au surprins-o pe gazda "Acces Direct" într-o librărie, fiind foarte absorbită de oferta de lectură. Simona a poposit minute bune printre rafturi şi a studiat atent cările, vorbind în acealşi timp şi la telefon.

  • simona gherghe insarcinata

    Cea de-a doua sarcină a venit nu doar cu bucurie pentru Simona Gherghe, ci şi cu anumite restricţii din partea medicilor care o monitorizează. Vedeta tv trebuie să se abţină de la dulciuri până îl va aduce pe lume pe băieţelul ei, însă cel mai greu îi este, după cum chiar ea mărturiseşte, atunci când se află în faţa unei vitrine pline cu prăjituri. Fotoreporterii Click au văzut cu ce a înlocuit prezentatoarea tv prăjiturile.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1