Ce rochie atipică de mireasă a avut Simona Gherghe la nuntă!

simona-gherghe

simona gherghe prezinta emisiunea acces direct alaturi de alex velea
Simona Gherghe s-a măritat în secret în această vară
Foto:Antena 1

Simona Gherghe este foarte discretă cu viaţa personală, aşa că nu ne miră ca abia recent s-a aflat că prezentatoarea Antena 1 a făcut pasul cel mare în această vară. Gazda "Acces Direct" a vrut o petrecere relaxată cu prietenii apropiaţi şi familia, motiv pentru care şi rochia de mireasă a fost una simplă, dar duafană, care a pus+o în valoare pe vedetă în ziua nunţii.

În contrast cu emisiunea pe care o moderează, unde totul este la vedere, viaţa Simona Gherghe este ţinută departe de micul ecran. Vedeta și partenerul ei, Răzvan Săndulescu, alături de care are și o fetiță, Ana Georgia, s-au căsătorit în această vară, dar şi-au dorit să organizeze o ceremonie restrânsă, departe de lumina reflectoarelor și ca camerelor de filmat. Cei doi s-au cununat religios chiar în ziua în care fetița lor a împlinit un an. Recent, vedeta care era doar căsătorită doar civil cu Săndulescu, a povestit într-un interviu că a amânat atât de mult nunta, pentru că nu-şi dorea ceva tradiţional. 

Simona Gherghe şi-a ales rochia cu două săptămâni înainte

Faptul că rochia a fost una atipică a fost o alegere Simonei Gherghe, care și-a ales ţinuta cu două săptămâni înainte de eveniment, fără să facă zeci de probe aşa cum obişnuiesc miresele.

simona-gherghe-ionela-nastase.jpg

simona gherghe mireasa
Simona Gherghe la nuntă, alături de naşa Ionela Năstase
Foto: arhivă personală

„Mi-am cumpărat-o cu vreo două săptămâni înainte de eveniment. (...) Am mers în showroom, am văzut-o şi am ştiut că aşa vreau să mă îmbrac. Şi da, nu e o rochie clasică, nici n-am vrut să fie. Aveam nevoie de ceva lejer, de purtat pe pajişte, pe marginea piscinei”, a mai spus vedeta.

Singura tradiție pe care a respectat-o a fost dansul mirilor. Ziua a fost aproape perfectă, fiind necăjiți doar de faptul că a plouat cam mult.

„Ne-am cam necăjit, dar ce să facem… de la party la piscină, am trecut la nuntă cu dans în ploaie, cu tot cu rochie. Dar să ştii că a avut un farmec aparte”, a concluzionat Simona Gherghe.

Simona Gherghe și Răzvan Săndulescu s-au cununat civil pe 29 aprilie 2017. Pe atunci, vedeta era însărcinată în luna a opta. Naşii Simonei Gherghe şi ai lui Răzvan Săndulescu sunt Vlad Petreanu şi soţia lui, Ionela Năstase. 

 

Citeşte şi:

Simona Gherghe s-a operat abia acum după ce a suferit din cauza asta toată sarcina!

Ce adorabilă e fetița Simonei Gherghe! A început deja să facă primii pași

 

 

Loading...
 
 

Citește și

  • simona gherghe

    Schimbări de proporţii la Acces Direct! Vacanţa de vară s-a încheiat şi pentru gazdele emisiunilor de divertisment, care de săptămâna viitoare revin pe sticlă. Simona Gherghe se întoarce şi ea în platoul emisiunii, dar nu va mai prezenta singură, ci alături de un nou coleg. Anunţul a fost făcut chiar de vedeta Antena 1, în urmă cu puţin timp. Se pare că cel care va fi co-prezentator este un cântăreţ celebru, care nu este deloc străin de lumea televiziunii.

  • simona gherghe riduri acces direct

    Nopţile nedormite şi-au pus amprenta asupra chipului Simonei Gherghe. Tenul prezentatoarei tv, care la finele anului 2017 a împlinit 40 de ani, nu mai este la fel de luminos după perioada în care a stat acasă ca să aibă grijă de fetiţa ei Ana Georgia, în vârstă de opt luni. Fanii vedetei au remarcat imediat că gazda "Acces Direct" are pe sub ochelarii de vedere mici imperfecţiuni, normale de altfel, dar au ţinut să-i lase comentarii răutăcioase.