Andreea Bălan, prima poză cu fetița la piept. Solista explică ce i s-a întâmplat pe masa de operație

andreea-nala-fiica-clara-maria.jpg

Andreea Bălan a publicat prima fotografie cu fetița la piept
Foto Instagram

Andreea Bălan a publicat prima imagine cu fetița ei, din spital. Vedeta se simte mult mai bine după ce a trecut prin momente grele în timpul operației de cezariană, atunci când a făcut un stop cardio-respirator. Andreea Bălan a publicat prima imagine cu micuța, dar și un mesaj cutremurător referitor la acele momente.

Deși toate declarațiile au fost făcute de soțul ei, George Burcea, până acum, Andreea Bălan a reușit să-și țină în brațe pentru prima oara cea de-a doua fetiță, Clara Maria, și să le transmită fanilor că se simte mult mai bine. Cântăreața care s-a făcut remarcată în trupa Andre cu care a lansat 7 albume în decursul carierei, a revenit pe rețelele de socializare cu zâmbetul pe buze, semn că se simte mult mai bine.

Andreea Bălan, prima fotografie cu fetița, după ce artista a făcut stop cardio-respirator

Andreea Bălan a reușit să-și țină la piept fiica și pare că se simte mult mai bine, dat fiind faptul că este toată un zâmbet. Deși a trecut prin clipe extrem de grele și a fost la un pas de moarte, Andreea Bălan își găsește fericirea și energia de la fiica ei pe care o iubește enorm.

„Dragii mei, abia astăzi mi-am luat fetița, Clara Maria în brațe, după 2 zile de lupta ca să trăiesc. Vă mulțumesc din suflet tuturor pentru mesajele frumoase, le-am citit pe toate! Și mulțumesc din inimă doctorilor de la @sanador.românia care mi-au salvat viața! Ceea ce mi s-a întâmplat mie, se întâmplă 1 la 80 000 de cazuri, iar medicii de aici au fost prompți și imediat au intervenit și au luat cele mai bune decizii ca eu să trăiesc”, a fost primul mesaj scris de Andreea Bălan pe rețelele de socializare.

52859908_298523077489596_6277042602007757647_n.jpg

Andreea Bălan, prima imagine cu fiica ei, după ce a fost la un pas de a-și pierde viața
Foto Instagram

Ce a spus doctorul care a salvat-o pe Andreea Bălan

Andreea Bălan spera că o să își strângă copilul în brațe la scurt timp de la operația de cezariană pe care a suferit-o luni, 4 martie, însă lucrurile au luat o turnură cu totul dramatică. Pe masa de operație, inima solistei s-a oprit pentru câteva clipe, după ce Andreea a intrat în stop cardio-respirator. Unul dintre medicii care au intervenit în timp util și au salvat-o a fost invitat la "Sinteza zilei", de la Antena 3.

Andreea Bălan a născut cea de-a doua fetiță prin cezariană, iar în timpul intervenției a făcut un stop cardio-respirator. Medicul Doru Herghelegiu a explicat ce s-a întâmplat.

"Familia nu dorește să divulgăm prea multe în presă despre particularitățile acestui caz. Această complicație este mai frecventă la nașterile pe cale naturală față de cele prin cezariană. Complicaţia este extrem de rară, una la 80.000 de cazuri, dar mortalitatea este mare. Peste 90% din paciente mor dacă ajung în această situație. Ea se află între cele 10% din femeile care au supravieţuit. Este un accident dramatic, imprevizibil. La șocul cardiac s-a adăugat o problemă de respiraţie și de coagulare, care pune în pericol supravieţuirea. Abia astăzi, în cursul zilei, am putut regla problema de coagulare. Din momentul în care s-a instalat șocul cardiac s-a trecut de la anestezia combinată la cea generală. În jur de un minut a durat resuscitarea. Știam ce va urma. Problemele de coagulare sunt greu de controlat", a declarat dr. Doru Herghelegiu, medic primar obstetrică-ginecologie, care a făcut parte din echipa medicală.

Care este starea de sănătate a Andreei Bălan

Andreea Bălan se simte din ce în ce mai bine, este conștientă, iar doctorul a mărturisit că starea ei este un stabilă.

„Starea ei este bună, este conștientă, a intrat în comunicare. E într-o stare bună și probabil se va recupera foarte repede. Mâine va ieși din terapie. Nu sunt urmări. Copilul este bine”, a mai declarat doctorul.

Andreea Bălan ne-a speriat luni, după ce s-a aflat că a făcut stop cardio-respirator

Andreea Bălan a avut parte de o zi cum nu s-ar fi așteptat vreodată. Vedeta a născut o fetiță la o clinică privată din Capitală, însă în timpul operației de cezariană a suferit un stop cardio-respirator.

Această veste șocantă a venit chiar de pe pagina de socializare a Andreei. George Burcea, soțul acesteia, a fost cel care a ținut să clarifice orice informații ar fi putut apărea cu privire la acest subiect. 

"În urma zvonurilor care au tot circulat, doresc să confirm că, într-adevăr, Andreea a suferit un stop cardio-respirator. În acest moment, ea este stabilă. Fetița noastră, Clara Maria, este sănătoasă și cântărește 3.2 kg. Mulțumim întregii echipe medicale pentru profesionalismul de care a dat dovadă. Vă mulțumim pentru mesaje și vă vom ține la curent cu starea de sănătate a Andreei", a fost mesajul actorului George Burcea, publicat pe rețelele sociale.

Loading...
 
 

Citește și

  • andreea balan la spitalul sanador

    Andreea Bălan se simte mai bine după ce luni, 4 martie, a trecut pe lângă moarte. Artista a suferit un stop cardio-respirator în timpul operaţiei de cezarină și a fost resuscitată de urgență. Medicii au reușit s-o stabilizeze abia marți, iar miercuri artista a ieșit de la Terapie Intensivă.

  • Andreea Bălan spera că o să își strângă copilul în brațe la scurt timp de la operația de cezariană pe care a suferit-o luni, 4 martie, însă lucrurile au luat o turnură cu totul dramatică. Pe masa de operație, inima solistei s-a oprit pentru câteva clipe, după ce Andreea a intrat în stop cardio-respirator. Unul dintre medicii care au intervenit în timp util și au salvat-o a fost invitat la "Sinteza zilei", de la Antena 3.