Gabriela Cristea este însărcinată pentru a doua oară! Vestea a ieșit la iveală chiar de ziua ei

gabriela-cristea-insarcinata.png

Gabriela Cristea și Tavi Clonda vor deveni din nou părinți!
Foto: Arhivă personală

Vedeta de la Antena Stars este însărcinată! Gabriela Cristea se pregătește să devină mamă pentru a doua oară, iar informația a ieșit la iveală cum nu se poate mai frumos, chiar de ziua de naștere a îndrăgitei prezentatoare TV! Gabi Cristea a împlinit vineri, 26 octombrie, vârsta de 44 de ani.

Surprizele se țin lanț! După ce a fost anunțat că Gabriela Cristea nu va mai prezenta emisiunea „Te iubesc de nu te vezi”, se pare că a ieșit la iveală și un posibil motiv pentru care producătorii show-ului matrimonial au decis să-i găsească îndrăgitei prezentatoare un înlocuitor care să modereze emisiunea.

Se pare că Gabriela Cristea se pregătește să devină mamă pentru a doua oară, după ce în urmă cu un an a adus-o pe lume pe fetița ei a și a lui Tavi Clonda, Bella Victoria Margot. Bucuria și emoția este cu atât mai mare în familiile celor doi soți, dacă luam în considerare faptul că îndrăgita moderatoare TV a urmat lungi tratamente pentru a reuși să devină mama micuței care de aproximativ un an le umple casa de fericire celor doi părinți. Gabriela Cristea trăiește una dintre cele mai emoționante perioade din viața sa, având în vede că urmează să o organizeze curând și nunta cu Tavi Clonda.

[[{"fid":"3341914","view_mode":"imagine_articol","fields":{"format":"imagine_articol","field_file_image_alt_text[und][0][value]":"","field_file_image_title_text[und][0][value]":"Gabriela Cristea, pe vremea când era însărcinată cu micuța Victoria","field_subtitle[und][0][value]":"Foto Instagram"},"type":"media","attributes":{"title":"Gabriela Cristea, pe vremea când era însărcinată cu micuța Victoria","class":"media-element file-imagine-articol"}}]]

Gabriela Cristea, însărcinată pentru a doua oară

Conform celor de la Wowbiz, vestea că Gabriela Cristea este din nou însărcinată a venit din anturajul fericitului tătic Tavi Clonda. Fiind foarte mândru că familia lor se va mări cu încă un membru, iar micuța lor va avea un nou partener de joacă, se pare că Tavi nu a putut păstra secretul și s-a lăudat colegilor lui de trupă. Cum veștile circulă repede, mai ales în contextul în care Gabriela nu va mai prezenta emisiunea „Te iubesc de nu te vezi”, secretul celor doi a ieșit, treptat, la iveală. Moderatoarea TV a fost mult mai discretă cu privire la acest subiect și a purtat în emisiune numai rochii ce i-au „camuflat” burtica de gravidă. Totuși, conform aceleiași surse, Gabriela Cristea și-a anunțat şefii că este însărcinată, acesta putând fi unul dintre motivele pentru care ea nu va mai prezenta emisiunea matrimonială.

[[{"fid":"3341916","view_mode":"imagine_articol","fields":{"format":"imagine_articol","field_file_image_alt_text[und][0][value]":"","field_file_image_title_text[und][0][value]":"Gabriela Cristea îi va face Victoriei un frățior sau o surioară","field_subtitle[und][0][value]":"Foto Instagram"},"type":"media","attributes":{"title":"Gabriela Cristea îi va face Victoriei un frățior sau o surioară","class":"media-element file-imagine-articol"}}]]

Gabriela Cristea a pierdut o sarcină

Prezentatoarea TV și soțul ei și-au dorit foarte mult un copil, însă soartea nu a fost generoasă cu ei din prima. Gabriea Cristea a pierdut o sarcină înainte să o aducă pe lume pe micuța Victoria. „A fost cea mai grea experiență din viața mea, și la propriu și la figurat pentru că a fost o experiență fizică foarte dură și foarte dureroasă, dar și o experiență sufletească, care efectiv ne-a rupt sufletul în două. Se mai întâmplă. Nu sunt nici prima, nici ultima. Pentru mine, a fost extrem de dureros pentru că noi de doream foarte mult un copil.(..) În perioada respectivă, am simțit durerile facerii practic cinci zile, iar femeile care au născut știu ce înseamnă asta. Pentru că m-am încăpățânat în speranța că... poate mâine, totuși, se întâmplă o minune și o să revină sarcina la normal. (..) Și, totuși, mai am momente în luna februarie, că atunci a fost, când stau și mă gândesc la ce s-a întâmplat”, declara prezentatoarea, în urmă cu ceva vreme, pentru revista Viva.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1