Sexy la extrem. Lidia Buble s-a dezlănțuit după despărțirea de Răzvan și a pozat așa

lidia-buble-sexy.png

Lidia Buble a revenit la pictorialele sexy
foto: Instagram

Lidia Buble (27 de ani) are tinerețea de partea ei, așa că este energică, fresh și gata oricând de o nouă aventură pe plan profesional sau personal, mai ales că e liberă după despărțirea de Răzvan Simion (39 de ani). Lidia ne arată pe Instagram că viața merge înainte și, cum altfel, decât pozându-se în ipostaze extrem de sexy.

O altă relație care părea că va dăinui și-a găsit sfârșitul: Răzvan Simion și Lidia Buble s-au despărțit după o iubire de 5 ani! Pe 7 iunie, prezentatorul de la "Neatza" a fost cel care a confirmat ruptura, prin intermediul unui mesaj publicat pe rețelele sociale.

12-13-vedete-razvan-simion-lidia-buble.jpg

Răzvan Simion şi Lidia Buble
foto: Instagram

De atunci, Lidia și-a dezactivat opțiunea de comentarii la postările de pe Instagram, sătulă probabil de acuzații sau de vorbe urâte din partea fanilor, dar a continuat să fie activă și să arate că viața merge înainte. Solista se relaxează în compania surorilor și a nepoților săi, dar își găsește timp și pentru ea. Zilele trecute, Lidia Buble a revenit la o plăcere mai veche, pe care a descoperit-o în vacanța din Maldive, de anul trecut: pictorialele sexy.

lidia-buble.png

Lidia Buble, într-una dintre cele mai sexy fotografii
foto: Instagram

"Îmbrăcată" cu slipi tanga și cu un top de culoarea pielii Lidia și-a făcut singură o fotografie sexy,iar rezultatul este cel de mai sus. Tânăra solistă a slăbit foarte mult de la debutul ei în showbiz, s-a apucat serios de sport, așa că îi place să-și etaleze posteriorul și coapsele tonifiate.

Citește și:

Lidia Buble, Răzvan Simion, părinții ei, fosta lui soție, 5 ani de ostilitate. Problemele care le-au distrus iubirea

Răzvan Simion și Lidia Buble s-au despărțit: „Nu mai e fericită lângă mine. Îi cer iertare”

 

Loading...

Citește și