Semifinalişii «Asia Express», probă grea la o fabrică de turmeric

crbl_si_oase.jpg

CRBL şi Oase se vopsesc pe faţă în mijlocul drumului
CRBL şi Oase se vopsesc pe faţă în mijlocul drumului
foto: Antena 1

Drumul către marea finală Asia Express e presărat cu multe obstacole. În episodul de luni (8 aprilie), concurenţii îndură multe la o fabrica de turmeric, unde sunt nevoiţi să se vopsească cu un amestec din apă şi acest condiment.

Dupã ce duminică seara Robert a avut nevoie de intervenţia medicilor şi de transport la spital, Ruby şi iubitul ei s-au văzut în imposibilitatea de a continua cursa. Au rămas împreună sub supravegherea medicilor. În cazul în care vor fi apţi sa ducă jocul mai departe, ei vor intra direct în cursa pentru ultima şansa din etapa semifinalei. Restul echipelor ramase în competiţie pornesc pe un traseu cu multe provocari fizice.

 „Ne îndreptãm spre Pune, unde va avea loc cursa pentru ultima şansa, pentru ultima dată pe Drumul Elefantului, dar până acolo trebuie sã treceţi pe la Kohinoor Mills Turmeric Factory şi sã cãutaţi steagul Asia Express!”, îi va anunţa Gina pe CRBL şi Oase, Cocuţa şi Bogdan, dar şi pe Şerban şi pe George.

Concurenţii cu feţele vopsite în galbem au misiunea de a-i convinge şi pe localnici să aibă acelaşi look

Odată ajunşi la fabrica de turmeric, semifinaliştii vor trebui sã umple un sac cu exact 50 de kilograme de turmeric, urmând ca după îndeplinirea acestei probe, să primeascã instrucţiuni stricte.

cocuta_si_bogdan.jpg

cocuta si bogdan
Cocuţa şi Bogdan Boantă
Foto: Antena 1

„Totul e galben aici. Am văzut o femeie galbenă cu totul şi ne-am dat seama că va fi o misiune foarte grea!”, va mărturisi Bogdan. Greul însă abia va începe: după aducerea sacului, concurenţii vor primi un plic cu praf de turmeric şi un recipient cu apă de trandafiri cu ajutorul cărora vor trebui să obţină o pastă galbenă cu care să-şi acopere complet feţele.

Cu un asemenea look, ei vor trebui sã plece cãtre punctul de întâlnire pentru urmãtorul joc de amuletã. Pe drum însã, vor trebui sã se opreascã în trei sate şi să convingã câte şapte localnici să le permită să le vopsească şi lor complet feţele.

 

Citeşte şi:

 

Surpriză la Asia Express! George Vintilă, noul concurent care intră în competiția din India

Cum arată Ana Morodan de la Asia Express în costum de baie

 

 

Loading...
 
 

Citește și

  • gina pistol

    Cu fiecare etapă care trece, cel mai dur reality show le demonstrează concurenților că aventura Asia Express nu este sinonimă cu confortul, iar diseară, de la 20:00, pe Antena 1, cele șase cupluri rămase în competiție se vor afla, pentru prima dată, într-o situație critică: fără nicio șansă de cazare. ”În momentul acesta, pentru noi, India este un coșmar.”, va afirma Șerban Copoț.

  • Să îi fi dat greutățile probelor din Asia bătăi de cap sau de vină de a fost mâncarea mult prea puțină sau mult prea...condimentată? Cert este că prezentatorul TV Cosmin Seleși pare schimbat după experieța emisiunii „Asia Express”, la care a fost nevoit să renunțe, din păcate, din cauza unei accidentări la picior. Iată cum a fost surprins de fotoreporterii Click!

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1