Surpriză la Asia Express! George Vintilă, noul concurent care intră în competiția din India

george_vintila_asia_express.jpg

george vintila asia express
George Vintilă intră la Asia Express
Foto: captură Antena 1

Drumul Elefantului duce vedetele de la "Asia Express" în India! Dificultățile de pe drum, oboseala, probele solicitante, lipsa mâncării și a confortului de acasă le-au pus capac unor concurenți. Dacă Margherita a fost nevoită să abandoneze din cauza unei infecții la rinichi, nici situația lui Cosmin Seleși nu este prea roz, după ce s-a accidentat la picior. Cu forțe proaspete va intra un concurent surpriză, George Vintilă (48 de ani). Oare să-i ia el locul lui Seleși, alături de Șerban Copoț?

Ediția de marți, 26 februarie, a adus și vești bune, dar și nefericire pentru vedetele din "Asia Express". În timp ce Anca Sigartău și Teodor, fiul ei, au reușit să rămână în competiție, deși au ieșit pe ultimul loc la cursa pentru eliminare, pentru Șerban Copoț și Cosmin Seleși lucrurile au stat foarte prost. După accidentarea suferită de prezentatorul de la "Te cunosc de undeva", acesta a fost nevoit să petreacă o zi și o noapte în spital, timp în care Șerban a trebuit să concureze de unul singur și să ducă la bun sfârșit probele dificile și obositoare. Unde mai pui că o bucată de drum a trebuit să care și rucsacul colegului de echipă. Din fericire, lucrurile s-au terminat cu bine, căci Copoț s-a clasat pe primul loc în cursa pentru ultima șansă.

cosmn_selesi_serban_copot.jpg

cosmin selesi serban copot asia express
Cosmin Seleși s-a accidentat la Asia Express, iar Șerban Copoț a fost nevoit să concureze de unul singur
Foto: Antena 1

 

De săptămâna viitoare, vedetele pășesc pe pământ indian, un tărâm misterios, plin de spiritualitate, unde vor trebui să-și depășească și mai tare limitele. La sfârșitul emisiunii de marți, au apărut câteva indicii despre un nou concurent, nimeni altul decât George Vintilă, câștigătorul de la "Ferma Vedetelor". Imaginile i-au făcut pe mulți să se întrebe ce caută George Vintilă acolo.

george_vintila_in_copaci.jpg

george vintila in copaci
George Vintilă este pasionat de cățărări, indiferent că vorbim de munte sau de copaci
Foto: Ștefan Banu

 

Surpriză pentru toți, căci omul de radio intră în competițe direct în India. Rolul lui oficial nu a fost încă demascat pentru cei care l-au văzut la Antena 1, însă nu ar fi exclus ca accidentarea lui Cosmin Seleși să fie mai gravă decât s-a crezut la prima vedere și George să-i ia locul alături de Șerban Copoț. Rămâne ca telespectatorii să-l vadă de săptămâna viitoare în reality show-ul Asia Express.

george_vintila_asia_1.jpg

george vintila asia express
George Vintilă a confirmat că intră în competiția Asia Express
Foto: arhivă personală

George Vintilă, abonatul reality show-urilor de aventură de la PRO TV

A câștigat "Ferma Vedetelor" în 2015

ferma_vedetelor_castigator_primul_sezon_mircea_vintila.jpg

george vintila ferma vedetelor
George Vintilă, primul câștigător de la Ferma Vedetelor
Foto: PRO TV

 

George Vintilă nu este la prima experiență într-un astfel de show, căci în 2015 a reușit să câștige primul sezon "Ferma Vedetelor", titlul de Fermierul anului și suma de 25.000 de euro. După emisiune, a bifat și postul de voice over pentru show-ul culinar de la PRO TV, „Bake Off România”, care a durat doar un sezon, însă cariera sa a însumat mai bine de 20 de ani în lumea radio, unde

De când se ştie, George iubește adrenalina, muntele, sporturile şi maşinile, fiind şi pilot de raliuri, așa că nu e de mirare de ce l-am surprins cățărat într-un copac din București. Poate așa arată o sesiune de exercițiu sau poate a salvat vreo pisică, cert este că la aproape 50 de ani, George Vintilă se menține în cea mai bună formă.

george_vintila_1.jpg

george vintila in copaci
Fotoreporterii Click! l-au surprins pe George Vintilă într-un copac din Capitală
Foto: Blitz

george_vintila.jpg

Foto: Blitz

A participat și la "Fort Boyard"

george_vintila_fort_boyard.jpg

Anna Lesko, Cosmina Pasarin, George Vintila, Cornel Ilie si Andrei Stoica fort boyard
Anna Lesko, Cosmina Păsărin, George Vintilă, Cornel Ilie și Andrei Stoica au format echipă la "Fort Boyard"
Foto: PRO TV

 

"Fort Boyard", emisiunea cu care PRO TV a încercat să dea lovitura în 2017, a fost o altă aventură căreia George Vintilă i-a spus Da. Alături de Anna Lesko, Cosmina Păsărin, Cornel Ilie și Andrei Stoica, el a răspuns provocărilor extreme ale show-ului care s-a filmat în Franţa, în strâmtoarea Pertuis d'Antioche. "Când e vorba de aventură, sunt primul! Sunt un bun coechipier", spunea George la intrarea în "Fort Boyard", lucruri perfect valabile și pentru o participare la "Asia Express". 

Loading...
 
 

Citește și