Ruby și colegii ei au slăbit peste 50 de kg la «Asia Express»

12-asia-si-slabitul-ruby-si-iubitul.jpg

În Asia, Ruby a pierdut 5 kg, iar iubitul ei, Robert, 7 kg

Noul sezon din reality-show-ul „Asia Express” (Antena 1) ia startul pe 10 februarie, de la ora 20.00. În drum spre Sri Lanka, concurenții au dat jos multe kilograme.

CRBL poate fi declarat campion, căci a pierdut 10 kilograme în timpul competiției. Drumul Elefantului a fost extrem de greu pentru Ana Morodan, care s-a întors cu 8 kilograme mai puțin, iar colegul ei, scriitorul Adrian Teleșpan, a pierdut 6,5 kilograme.

Ruby și iubitul ei, Robert, au dus și ei dorul mâncării de acasă și au slăbit 5, respectiv 7 kilograme. Robert Bogdan Boantă nu s-a adaptat nici el foarte bine la alimentația din Asia şi a dat jos 4 kilograme. Paul Ipate e mai ușor cu 3 kilograme, Teodor, fiul Ancăi Sigartău, a slăbit 5 kilograme, iar Jojo și Iuliana Luciu câte 2 și 3 kilograme. 

Loading...

Citește și

  • Jojo a plecat de acasă cu gândul că Asia Express va fi experiența vieții ei și a vrut de la început să nu uite nimic din ce se întâmplă acolo. Acesta este motivul pentru care actrița a ținut un jurnal încă din prima zi când a pornit pe Drumul Elefantului.

  • Cele două luni petrecute în India şi în Sri Lanka la filmările pentru reality-show-ul „Asia Express” (Antena 1) le-au fost suficiente concurenţilor şi prezentatorilor care de-abia au aşteptat să revină acasă.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1