Cât au slăbit Ruby şi iubitul la «Asia Express»

ruby_si_robert.jpg

ruby iubit robert asia express
Ruby şi iubitul ei Robert au slăbit împreună 12 kilograme la Asia Express
Foto: arhivă personală

Un adevărat tur de forţă au făcut Ruby şi iubitul ei la "Asia Express". Cei doi au intrat împreună în concurs, s-au sprijinit reciproc, dar lipsa hranei şi-a lăsat amprenta asupra organismului lor. Slăbiţi, Ruby şi Robert au strâns din dinţi ca să meargă mai departe. La final, au constatat că experienţa le-a adus 12 kilograme mai puţin.

„Asia Express” este o competiţie dură, iar duminică (10 februarie) fanii emisiunii se vor convinge că nu le-a fost deloc uşor concurenţilor. Cele 9 perechi de vedete care au intrat în concurs au fost nevoie să se descurce cu un euro pe zi.

crbl.jpg

crbl-oase asia express
CRBL concurează alături de Oase, fostul lui dansator
Foto: Antena 1

Drumul prin Sri Lanka și India i-a epuizat nu doar psihic, ci și fizic, motiv pentru care mulți dintre ei s-au întors cu multe kilograme în minus. CRBL poate fi declarat campionul absolut, acesta pierzând 10 kilograme în timpul competiției. Drumul Elefantului a fost extrem de solicitant și pentru Ana Morodan, contesa digitală care s-a întors cu 8 kilograme mai puțin.

Iubitul lui Ruby a făcut toxinfecţie alimentară

Scriitorul Adrian Teleșpan, cel care i-a fost coleg de echipă, a resimțit și el presiunea concursului, care l-a “costat” 6.5 kilograme. Ruby și iubitul ei Robert au dus și ei dorul mâncării de acasă și au slăbit în „Asia Express” 5, respectiv 7 kilograme. Robert s-a confruntat și cu o toxiinfecție alimentară, care a accelerat pierderea kilogramelor. Bogdan Boantă nu s-a adaptat nici el foarte bine la alimentația din Asia, iar asta cumulat cu efortul fizic l-au lăsat fără 4 kilograme. Mâncarea foarte condimentată și super picantă a fost într-un final o problemă pentru toate cele 9 echipe și asta s-a resimțit în greutatea cu care vedetele au revenit în țară. Paul Ipate a slăbit 3 kilograme, Teodor, fiul Ancăi Sigartău a slăbit 5 kilograme, iar Jojo și Iuliana Luciu câte 2-3 kilograme. Lupta se dă pentru premiul de 30.000 de Euro și pentru mândria de a avea în “portofoliu” o asemenea performanță la nivel personal.

Care sunt cele 9 perechi din concurs

La fel ca și în primul sezon, fiecare pereche va trebui să își folosească toate atuurile pentru a găsi cazare, mâncare și transport în două țări cu o cultură complet diferită de tot ce au cunoscut până acum. Bianca Drăgușanu și sora ei, Oana, Ruby și iubitul ei, Adrian, Jojo și Paul Ipate, CRBL și Oase, prietenul lui cel mai bun, Iuliana Luciu și Margherita de la Clejani, Șerban Copoț și Cosmin Seleși, Ana Morodan și Adrian Teleșpan, Cocuța și Bogdan Boantă, Anca Sigartău și fiul ei, Sofian Abaab sunt cele 9 perechi care au acceptat provocarea „Asia Express”  au intrat în competiția ce leva aduce titlul de câștigători ai celui mai tare show de aventură din România.

 

Citeşte şi:

 

Perechile care s-au retras de la Asia Express, sezon 2

Jojo s-a antrenat la stână înainte de a pleca la «Asia Express»

 

 

 

Loading...
 
 

Citește și