Cum arată Ana Morodan de la Asia Express în costum de baie

ana-morodan-asia-express

ana morodan
Ana Morodan, supranumită "contesa digitală" a suportat cu greu cele două luni de concurs
Foto:Arhivă personală

Ana Morodan (34 de ani), supranumită “contesa digitală”, a fost eliminată din competiţia Asia Express, după ce timp de aproximativ două luni ea şi coechipierul său, Adrian Teleşpan, au fost protagoniştii unor scene comice şi autorii unor comentarii spumoase care au atras fie simpatia telespectaorilor, fie comentarii negative. Ana Morodan a fost nevoită să renunţe la micile sale plăceri în India, să trăiasă în condiţii de minimă igienă şi să creeze bijuterii false. Din fericire pentru contesa digitală, corvoada a luat sfârşit şi se poate întoarce la confortul de acasă şi la articolele sale vestimentare preferate. Iată cum arată Ana Morodan în costum de baie, aşa cum nu a avut ocazia să se afişeze în Asia, în ciuda căldurii insuportabile pe care a trebuit să o tolereze.

Ana Morodan a suferit destul de mult în emisiunea Asia Express din cauza faptului că nu s-a putut îmbrăca în articolele sale vestimentare preferate şi nici accesoriza ţinutele după bunul plac. “Drumul elefantului” nu înseamnă modă sau eleganţă, ci mult praf, claxoane infernale şi sute de oameni care circulă precum un muşuroi în pieţele din India.

ana-morodan-56.jpg

ana morodan costum de baie
Morodan se va putea bucura din nou de soare şi piscină, departe de amintirile neplăcute provocate de participarea la Asia Express
Foto:Arhivă personală

În ciuda căldurii de peste 40 de grade, Ana nu s-a bucurat de soare, în costum de baie, pe marginea unei piscine, bând gin, dar cu siguranţă toate acestea se vor schimba căci ea a fost eliminată din concurs şi va reveni în forfota familiară a Bucureştiului.

ana-morodan-asia-express

ana morodan asia express
Ana Morodan are un decolteu de invidiat, 100% natural
Foto:Antena 1

Ana duce un război aprig împotriva kilogramelor în plus, dorind să arăte impecabil, iar experienţa Asia Express a făcut-o să scape de puţină greutate, deşi nu în cel mai plăcut mod cu putinţă. Antreprenoarea, cu peste 150.000 de persoane care îi urmăresc activitatea pe Instagram, ştie cum să îi menţină pe aceştia curioşi şi încarcă adesea fotografii în care apare în diferite ipostaze. În plus, Morodan scrie regulat pe blogul personal despre experienţele pe care le trăieşte, apelând la stilul acid caracteristic.

morodan-si-telespan

morodan si telespan
Ana Mordan se distrează şi munceşte alături de colegul său, Adrian Teleşpan
Foto:Arhivă personală

Deşi India nu i-a cucerit sufletul, Ana a făcut câteva fotografii care vor strânge zeci de mii de aprecieri, înainte de a părăsi definitiv tărâmul care i-a dat atât de multe bătăi de cap şi a deteminat-o să apeleze la calmante nu doar o singură dată. Iată câteva imagini în care Mordan se mândreşte cu decolteul demn de invidiat, sută la sută natural!

ana_morodan_1.jpg

ana morodan in costum de baie
Ana Morodan pozează des în costumd de baie, deşi susţine că încă nu a terminat lupta cu kilogramele în plus
Foto:Arhivă personală

 

Citeşte şi:

Cine este Ana Morodan, «contesa digitală» de la Asia Express

Ana Morodan și Adrian Teleșpan au fost eliminați de la Asia Express pentru a doua oară

 

 

 

 

Loading...
 
 

Citește și

  • După „Noră pentru mamă” şi „Mireasă pentru fiul meu” cele două show-uri matrimoniale, iată că o nouă emisiune de profil este gata să înceapă pe micile ecrane. Click! a aflat că, de data aceasta, nu va mai fi prezentată de Mirela Boureanu Vaida, ci de Ana Morodan.

  • ana morodan adrian telespan asia express

    Duminică seară, 10 februarie, a debutat al doilea sezon Asia Express. La linia de start în aventura vieții lor au pornit nouă perechi de vedete, unele mai cunoscute, altele cu care publicul larg nu este atât de familiarizat. Mulți s-au întrebat cine sunt Ana Morodan și Adrian Teleșpan.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1