Romică Ţociu se pregăteşte pentru botezul nepotului său. Când va fi creştinat micuţul

tociu.jpg

romica tociu si sotia sa
Romică Ţociu si soţia sa se pregătesc pentru botezul nepoţelului lor, Filip
Foto: Arhivă personală

Comediantul Romică Ţociu este în al nouălea cer de fericire, căci a devenit bunic pe 22 mai şi se gândeşte deja la clipele frumoase pe care le va petrece alături de nepotul său. Romică a dezvăluit că fiul şi nora sa au stabilit care este data în care bebeluşul va fi creştinat şi a vorbit despre emoţiile pe care le-a resimiţit atunci când şi-a ţinut nepotul în braţe pentru prima dată.

Romică Ţociu nu se aştepta să devină bunic atât de repde, ci era de părere că bunul său coleg şi prieten Cornel Palade va fi primul care va ţine în braţe un nou membru al familie. Iată că fiul lui Romică i-a făcut o surpriză plăcută, iar comediantul este peste măsură de fericit. „Sincer, nu mă așteptăm să devin bunic atât de repede. Credeam că al meu coleg, Cornel Palade, va fi primul bunic din gașcă. Așa că m-a surprins plăcut această veste minunată. Chiar ieri am aflat că va fi băiețel. Cătălin și Ligia, viitoarea lui soție, sunt foarte fericiți. La fel de fericiți suntem eu și Nicoleta (soția lui Romică n.r)”, spunea îndrăgitul concurent de la „Te cunosc de undeva”.

romica-tociu-cornel-palade.jpg

romica tociu si cornel palade
Romică se aştepta ca prietenul său cel mai bun, Cornel Palade să devină bunic înaintea sa
Foto: Arhivă Click!

Romică a dezvăluit că pregătirile pentru botez sunt déjà în toi, întrucât data în care micuţul va fi creştinat a fost stabilită de către părinţii bebeluşului care va purta numele Filip. Botezul va avea loc în Caputală, iar petrecerea care va urma ceremoniei religioase se va desfăşura la un local de lux. La eveniment vor participa artişti cunoscuţi, dar şi buni prieteni ai lui Romică Şociu. Vrem să facem acum şi poza pentru invitaţie cu bunicii care îi invită… Cred că am bătut în cuie şi data. E undeva pe 8 august. Într-o joi. Sunt şi artiştii, e în post şi sunt mai liberi. Facem în Bucureşti, la o locaţie foarte frumoasă, la ieşire”, a declarat Romică Ţociu la „Agenţia VIP”. 

catalin-si-daria-tociu.jpg

catalin si daria tociu
Cătălin şi Daria Ţociu sunt cei doi copii ai actorului
Foto: Arhivă personală

Ce doreşte să îl înveţe Romică pe nepoţelul său, Filip 

Deşi  nepotul său a venit pe lume în urmă cu mai puţin de o lună, artistul ştie déjà ce doreşte să îl înveţe pe băieţel cât mai repede cu putinţă. El vrea să fie, înainte de toate, un prieten de nădejde al nepotului său, şi mai apoi bunic, aşadar visează la momentul în care Filip îl va striga folosind numele de Toni, nu apelativul “bunicule”. „Îmi doresc să îmi spună Toni, așa cum mă strigă toți cei apropiați”, a declarat Romică.

 

Citeşte şi 

FOTO Romică Țociu și-a cunoscut nepoțelul! Prima imagine cu bebelușul

Juniorul lui Ţociu s-a făcut băiat de oraş

 

Loading...
 
 

Citește și

  • Romică Țociu a primit recent una dintre cele mai fericite vești din viața sa! Îndrăgitul actor se pregătește pentru o nouă etapă a vieții sale, urmând să-și strângă în curând în brațe primul nepot. Invitat în cadrul unei emisiuni, Romică a dezvăluit care sunt gândurile sale înainte de primirea în familie a unui nou membru.

  • Ruşinat de notele luate, în iunie, la Bac, sau mustrat, probabil, de părinţi, fiul actorului Romică Ţociu a trecut cu bine peste cea de-a doua sesiune a Bac-ului. Cătălin a luat note de trecere şi la Română, şi la Istorie.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1