FOTO Romică Țociu și-a cunoscut nepoțelul! Prima imagine cu bebelușul

romica-tociu1.jpg

Romică Țociu a devenit bunic!
Foto: Facebook

Romică Țociu a devenit bunic! În familia actorului este bucurie mare, având în vedere că acesta a făcut deja și cunoștință cu micuțul, iar rezultatul a fost pe măsură: dragoste la prima vedere. Cătălin, fiul de 24 de ani al îndrăgitului actor, a devenit tătic de băiețel.

Pe rețelele de socializare ale lui Romică Țociu a apărut și prima imagine cu băiețelul nou-născut, putându-se observa cu lejeritate cât de mândru este bunicul de emoționantul moment. 

„Bine ai venit pe lume, Philip Ioan Țociu! Îți doresc să fii sănătos, fericit și iubit și să îi faci mândri de tine pe părinții tăi, Ligia și Cătălin dar mai ales pe celebrul tău bunic, îndrăgitul actor Romica Tociu, de azi proaspăt bunic!. Romică și Nico, să vă trăiască nepoțelul și să vina cât mai repede frățiorii și surioarele!!”, este mesajul publicat de un apropiat al familiei, pe contul de socializare al lui Romică Țociu. 

Romică Țociu și-a cunoscut nepoțelul 

Romică Țociu a primit recent una dintre cele mai fericite vești din viața sa, atunci când actorul a fost anunțat că își va putea strânge în brațe primul nepot, la vârsta de 56 de ani. Invitat în cadrul unei emisiuni, Romică a dezvăluit care erau gândurile sale înainte de primirea în familie a unui nou membru.

romica-tociu-nepotel1.jpg

Familia și apropiații au venit să îl întâmpine pe micuț pe lume
Foto Facebook

 

 

„Sincer, nu mă așteptăm să devin bunic atât de repede. Credeam că al meu coleg, Cornel Palade, va fi primul bunic din gașcă. Așa că m-a surprins plăcut această veste minunată. Chiar ieri am aflat că va fi băiețel. Cătălin și Ligia, viitoarea lui soție, sunt foarte fericiți. La fel de fericiți suntem eu și Nicoleta (soția lui Romică n.r)”, spunea îndrăgitul concurent de la „Te cunosc de undeva”, la aflarea veștii. 

romica-tociu-nepotel2.jpg

Fiul lui Romică Țociu a devenit tătic de băiețel
Foto Facebook

În ceea ce privește marele moment, Țociu l-a sărbătorit cu..niște alcool, la momentul respectiv. „Vrei să îţi spun sincer? Încă nu sunt pregătit. Încă îmi caut vorbele, încă îmi caut starea.. Bucuria mi-am găsit-o pentru că e cu adevărat o bucurie să devii bunic. E adevărat că m-a luat prin surprindere veste asta. Am primit-o în picioare, după aceea m-am aşezat jos.

Am băut o sticluţă de... primisem de la nişte prieteni o palincă mai deosebită, nici nu ştiu când am pus pahar cu pahar. Îţi dai seama că întâi a discutat cu mama ei şi au repetat, şi-au căutat cuvintele. Sincer să fiu, asta nu este o veste pe care o primeşti în fiecare zi”, a mai spus acesta. 

 


 

Loading...
 
 

Citește și

  • Cei patru artişti de calibru, care odinioară învârteau femeile pe degete, căci erau talentaţi şi şarmanţi, nu credeau că vor renunţa vreodată la burlăcie. Cum de ceea ce fugi nu scapi, iată că şi pe ei i-a lovit dragostea fulgerător chiar la show-urile lor, femeile iubite aflându-se printre spectatori.

  • romica tociu te cunosc de undeva

    Dubut cu dreptul al lui Romică Ţociu la "Te cunosc de undeva". Actorul de comedie a câştigat prima ediție a celui de-al 13-lea sezon al show-ului transformărilor, prezentată de Alina Pușcaș și Cosmin Seleși. Romica Puceanu a fost personajul pe care Romică Ţociu l-a interpretat la Antena 1 şi pentru care şi-a făcut o schimbare radicală de look.