Războiul pentru avere s-a terminat! Fiul Romaniței Iovan este unicul proprietar al casei tatălui său

romanita-iovan-albert.jpg

Fiul Romaniței Iovan, Albert, a obținut în totalitate casa în care a locuit tatăl lui, Adrian Iovan
Foto Instagram

Romanița Iovan a dezvăluit, în cadrul unei emisiuni TV, că fiu el și al lui Adrian Iovan, răposatul său soț, este în prezent unicul moștenitor al casei în care acesta din urmă a locuit. După ce creatoarea de modă s-a războit în instanță cu fosta iubită a regretatului pilot Adrian Iovan pentru locuința acestuia, se pare că Albert este cel care a avut câștig de cauză în cele din urmă.

Războiul a luat sfârșit! Fiul Romaniței Iovan a obținut casa tatălui său, fiind unicul proprietar al imobilului. Romanița Iovan a dezvăluit că fiul ei, Albert, este cel care deține în prezent casa pilotului Adrian Iovan, după moartea acestuia în tragedia aviatică din Munții Apuseni. Pentru locuința respectivă, Romanița și fosta iubită a pilotului au ajuns în instanță, fiecare cerându-și dreptul asupra imobilului.

romanita_iovan_albert_2.jpg

Romanița Iovan și fiul ei sunt foarte apropiați
Foto: Arhivă personală

După ce casa din Otopeni a devenit motiv de dispută în instanță între Romanița Iovan și fosta iubită a lui Adrian Iovan, Mihaela Steriu, cel care a devenit unicul proprietar al locuinței răposatului său tată este Albert.

Fiul Romaniței Iovan este unicul proprietar al imobilului ce i-a aparținut tatălui său

Imobilul a fost evaluat la circa 300.000 de euro și a fost construit de Adrian Iovan în perioada în care acesta avea o relație cu medicul Mihaela Steriu. Aceasta din urmă le-a spus judecătorilor că și ea a contribuit financiar la această investiție, motiv pentru care ea și Romanița au ajuns în instanță.

Se pare că lucrurile s-au soluționat în cele din urmă, instanța s-a pronunțat, iar Albert este acum unicul proprietar al vilei ce i-a aparținut tatălui său.

Albert moștenise inițial un sfert din casă

Creatoarea de modă a susținut că fiul ei  moștenise inițial un sfert din casă, însă în urma unui act de partaj, Albert este acum proprietarul întregului imobil.

„Acest conflict între fiul meu şi doamna Steriu s-a încheiat pentru că s-a făcut un act de partaj şi în virtutea acestui act de partaj, Albert a achiziţionat şi cealaltă jumătate. El a moştenit un sfert. Adrian avea doi copii. O jumătate îi revenea Irinei şi o jumătate lui Albert. Albert, de 4 ani şi jumătate, a achiziţionat sfertul Irinei. De aceea Albert avea jumătate pentru că el deja investise într-un sfert din casă.
După care, acum a achiziţionat şi cealaltă jumătate, deci Albert în momentul de faţă este unicul proprietar al casei tatălui lui. Deci Albert Adrian Iovan e proprietarul casei din strada Aviator Adrian Iovan. Este o mare fericire pentru Albert”, a explicat Romanița Iovan în cadrul emisiunii Star Matinal, de la Antena Stars.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1