Romanița Iovan, sexy în costum de baie la 53 de ani

30412227_2296899560323883_7295035126583394304_n.jpg

Romanita Iovan
Romaniţa Iovan se relaxează în Turcia
foto: arhivă personală

Romanița Iovan (53 de ani) are cu ce se lăuda! Are o carieră de invidiat în domeniul modei, un băiețel pe care îl adoră, pe Albert (11 ani), dar și un iubit cu 12 ani ani mai tânără decât ea, avocatul Iulian Gogan, cu care se înţelege perfect.

Conștientă de atuurile sale feminine, celebra creatoare de modă nu ezită să-şi etaleze formele perfecte pe Internet, acolo unde are mii de prieteni virtuali. Aflată în vacanţă în Turcia, Romaniţa s-a pozat făcând pluta în piscină, însă fanii de pe Instagram au lăudat-o mai mult pentru fizic decât pentru talentul de înotătoare. “Mă simt ca la 20 de ani, cu ceva griji și ceva bani! Ha! Ha! Ha!”, i-a scris Romanița Iovan unei prietene care a complimentat-o. Romaniţa arată aşa pentru că face zilnic sport, dar şi pentru că mănâncă foarte sănătos. A renunţat la dulciuri, la carne şi la prăjeli.

romanita_iovan_poza.png

Romanita
Aşa arată Romaniţa la 53 de ani
foto: Instagram
Loading...

Citește și

  • Foto

    Romaniţa Iovan s-a retras din viaţa publică cu ani în urmă şi a renunţat să mai apară la evenimente mondene. Acest lucru nu înseamnă că nu are o viaţă împlinită şi că nu este fericită alături de băiatul său, Albert. Romaniţa este o femeie de succes şi trăieşte o poveste de dragoste cu Iulian, bărbatul alături de care se află de aproximativ 10 ani.

  • Romanita Iovan, parastas, Adrian Iovan, muntii Apuseni, Albert Iovan, miracol, comemorare, accident aviatic

    Imagini şi mărturii emoţionante ne-a oferit Romaniţa Iovan, care weekendul acesta a urcat pe munte pentru a şasea oară, pentru a-l comemora pe fostul ei soţ, pilotul Adrian Iovan. În locul în care a avut loc accidentul aviatic, acum 4 ani, moţii din Apuseni au făcut un adevărat altar, plin de flori, poze şi icoane.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1