Romanița Iovan și iubita fostului soț se războiesc și în prag de Paște. Care e miezul scandalului

7-act-1-894515151.jpg

adrian iovan, romanita, vila, fiu Albert, papagal, mostenire
Romaniţa Iovan, alături de fiul ei şi al regretatului pilot, Albert

Romaniţa Iovan (52 de ani) şi doctoriţa Mihaela Steriu se războiesc de mai bine de trei ani prin sălile de tribunal pe vila şi pe terenul de la Otopeni, rămas moştenire după moartea pilotului Adrian Iovan. Cele două femei nu au îngropat securea războiului nici în Săptămâna Mare, de data aceasta certându-se pe papagalul lui Albert, fiul Romaniţei, care a dispărut din casă.

Scandalul ia amploare între celebra creatoare de modă şi medicul ginecolog Mihaela Steriu. După ce au ajuns în faţa magistraţilor, în speranţa că o să li se facă dreptate,  Romaniţa Iovan susţine că din casa fostului său soţ au început să dispară unele lucruri: “Fiul meu avea un papagal acolo şi acum nu mai este. Cred că i-a dat drumul să zboare. Pasărea era primită de Albert de la tatăl său. Adrian îl luase pentru Albert dintr-un petshop pentru că băieţelul şi-l dorea. Avea un penaj superb, în roşu, galben şi albastru. Asta nu este tot pentru că multe lucruri nu se găsesc în casă. Însă, fiecare gest pe care îl faci în viaţă se plăteşte”, a declarat Romaniţa Iovan pentru Click! 

7-act-2-894512511.jpg

adrian iovan, romanita, vila, fiu Albert, papagal, mostenire
Aceasta este vila pentru care Romaniţa se luptă în instanţă cu ultima iubită a pilotului

 

De asemenea, creatoarea de modă ne-a spus că fiul său, Albert, nu vrea să vândă moştenirea care i se cuvine după moartea tatălui său: “Noi nu ne dorim să luăm lucrurile de acolo pentru că Albert vrea partea lui. Nu am mai fost nici pe la vilă pentru că fiecare acţiune a noastră poate avea o reacţie asupra noastră. Albert nu a mai intrat în acea casă de trei ani şi ceva. Acum ne dorim să convingem reprezentanţii instanţei că locuinţa este partajabilă. Fiul meu, Albert, nu îşi doreşte să vândă partea lui de locuinţă, chiar dacă cealaltă parte îşi doreşte să achiziţioneze partea lui. Cum poţi să compensezi dorinţa lui şi amintirile cu tatăl lui, nu ai cum! Albert cel mai probabil o să meargă în vacanţe, în weekend-uri, dar asta este treaba lui”, ne-a mai spus Romaniţa Iovan. 

7-act-3-566232211.jpg

adrian iovan, romanita, vila, fiu Albert, papagal, mostenire
Fiul regretatului pilot este supărat că pasărea pe care i-a dăruit-o tatăl lui a dispărut din vila de la Otopeni

 

Celebra creatoare de modă ne-a mai mărturisit şi cât de mândră este de fiul său. Pe lângă rezultatele bune la învăţătură, micuţul de pricepe şi la gătit: “De Sărbători nu fac nimic deosebit, petrec Paştele ca toate familiile. Alături de prieteni, cu fiul meu şi cei dragi. Nu gătesc, poate Albert o să îmi gătească pentru că a câştigat recent un concurs de cooking, deci este Masterchef-ul familei. Eu, una, nu sunt o specialistă în gastronomie, dar fac nişte salate foarte bune. În bucătărie este vorba de creativitate”.

S-a prăbuşit cu avionul

 

Pilotul Adrian Iovan şi studenta Aurelia Ion şi-au pierdut viaţa în accidentul aviatic din 20 ianuarie 2014, în Munţii Apuseni, la graniţa dintre judeţele Cluj şi Alba. Echipa medicală mergea de la Bucureşti la Oradea, pentru o prelevare de organe, când avionul de mici dimensiuni a aterizat forţat în munţi. 

Loading...

Citește și

  • romanita iovan dieta stil de viata silueta

    Arată ca o adolescentă, dar Romaniţa Iovan nu stă cu mâinile în sân! Creatoarea de modă are mare grijă la alimentaţie, face mult sport şi se culcă întotdeauna înainte de miezul nopţii. Chiar dacă este disciplinată şi nu se abate de la programul ei, femeia de afaceri recunoaşte că unui singur lucru nu îi poate rezista, acesta fiind de altfel şi unicul ei viciu.

  • O nouă lovitură pentru puştiul de 9 ani! Romaniţa Iovan şi fiu ei, Albert, nu pot intra nici acum în vila din Otopeni a lui Adrian Iovan, pentru că procesul cu fosta iubită a pilotului, privind împărţirea casei, nu s-a terminat. Recent, fiul lui Adrian Iovan a fost nevoit să conteste decizia instanţei pentru că a primit partea care aparţine fostei iubite a regretatului pilot!

  • Romaniţa Iovan (52 de ani) a organizat un chef pe cinste, weekendul trecut, pentru Teodor, băiatul avocatului Iulian Gogan, care a împlinit 14 ani.

  • romanita iovan primul eveniment monden

    Un eveniment monden a scos-o din casă pe Romaniţa Iovan. Creatoarea de modă a absentat aproape trei ani din spaţiul public, ea fiind în doliu după fostul soţ. Pilotul Adrian Iovan şi-a pierdut viaţa în urma tragicului accident aviatic din Munţii Apuseni din ianuarie 2014.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1