Fiul lui Adrian Iovan este as la matematică. Uite ce mândră e Romanița!

romanita_iovan.jpg

romanita iovan albert
Romanița Iovan și fiul ei, Albert
foto: arhivă personală

Romanița Iovan (52 de ani) este o mămică tare mândră de fiul ei. Celebra creatoare de modă le-a dezvăluit reporterilor Click! că Albert (12 ani) seamănă foarte mult cu tatăl său, regretatul Adrian Iovan, dispărut în urmă cu aproape trei ani în tragedia din Munții Apuseni.

Au trecut aproape trei ani de la incidentul aviatic din Munții Apuseni, în care Adrian Iovan și-a pierdut viața. Romanița Iovan, femeia de care care pilotul a divorțat în 2008, a rămas să-i fie și tată, și mamă fiului celor doi, Albert.

"Albert este bine, sunt tot timpul după el, am grijă să nu îi lipsească nimic. Nu este un băiețel care stă după fusta mamei, dar trebuie dus la școală, luat de la școală. Învață bine, sunt mulțumită, cel mai bun este la matematică, așa mi-a spus doamna profesoară. Acum dacă îl întrebi pe băiatul meu ce vrea să devină o să îți spună că își dorește să fie YouTuber, dar este foarte bun și la Lego, am văzut că are logică, ca să construiască. Mi-a mai spus că vrea să devină arhitect, dar o să vedem", a spus Romanița Iovan pentru Click!

cucopilu987892.jpg


Romaniţa Iovan este mamă cu „normă întreagă” pentru fiul ei, Albert. Creatoarea de modă merge în fiecare zi să-l ducă şi să-l aducă de la şcoală e băiatul de 10 ani

Creatoarea de modă a mai declarat că este hotărâtă să țină tot postul Crăciunului, ca să se bucure de sărbători de preparatele tradiționale. "Am să mănânc cozonac, sarmale, pentru că așa fac în fiecare an, de Crăciun și de Paște mănânc tradițional. Acum mi-am impus să țin tot postul, pentru că este foarte bine pentru organism și pentru că este bine să demonstrăm că avem ambiție."

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1