Raluca Arvat, experienţe neplăcute cu cozonacul de Paşte

raluca-arvat-fiu-tudor.jpg

raluca arvat fiu
Raluca Arvat şi fiul ei au vopsit ouă cu acuarele
foto: arhivă personală

Puţine vedete sunt cele care nu petrec Paştele în familie, iar Raluca Arvat, prezentatoarea Telejurnalului de sâmbătă şi duminică, de la ora 19.00, de la TVR 2, nu se numără printre ele. Vedeta abia aşteaptă să ciocnească ouă roşii cu fiul ei, Tudor, iar legat de masa de Paşte, ne-a recunoscut că nu se pricepe deloc să prepare cozonac.

Click!: Ce tradiţii respecţi de Înviere?

Raluca Arvat: În fiecare an mergem la slujba de Înviere, toţi trei. Mai ales că băieţelului meu Tudor, care are 4 ani, îi place foarte mult atunci când toată lumea cântă şi aprinde lumânările la ora 12 noaptea.

Ai încondeiat ouă alături de fiul tău?

Sigur, dar e mult spus încondeiat. Mai degrabă am făcut nişte picturi modernist-abstracte pe ouă, cu acuarele speciale, care se folosesc cu mâna. Dar distracţia a fost mare şi rezultatele haioase... şi asta e tot ce contează.

Iepuraşul a pregătit cadouri?

Iepuraşul s-a pregătit şi el, dar e tare secretos. Aflăm abia în dimineaţa de Paşte ce surprize a pregătit.

raluca-arvat-fiu.jpg

raluca arvat
Raluca Arvat şi fiul ei, Tudor, în vârstă de 4 ani
foto: arhivă personală

Vei petrece sărbătorile acasă sau ai planuri de vacanţă?

Cele mai frumoase sărbători sunt cele petrecute în familie. Masa tradiţională de Paşte, când vom ciocni ouă roşii va fi acasă, împreună cu familia, iar apoi seara o voi petrece cu prietenii care îmi sunt alături de 23 de ani, din faţa televizorului, dumneavoastră, telespectatorii. Aşa că voi avea sărbători cu adevărat frumoase.

Vei pregăti mâncăruri tradiţionale? Ce nu-ţi lipseşte de pe masa de Paşte?

Musai ouăle roşii, cozonacul şi pasca sunt pe masa de Paşte. Dar cozonacul îl cumpăr, că am încercat de două ori să îl fac eu, dar o dată nu a crescut aluatul, iar a doua oara s-a ars la copt. Aşa că mai bine îl cumpăr gata făcut, că e sigur aşa cum trebuie. Dar când eram copil, preferata mea este pasca. Bogată în brânză dulce şi stafide.

Ce înseamnă pentru tine Sărbătoarea Învierii?

Triumful renaşterii şi al luminii.

Citeşte şi:

Ce s-a schimbat Raluca Arvat! Nu mai e așa cum o știai de la ProTv

Raluca Arvat a născut! Motivul pentru care a făcut cezariană

Loading...
 
 

Citește și

  • raluca arvat copil andreea esca

    Raluca Arvat (39 de ani) este în culmea fericirii! Prezentatoarea ştirilor sportive de la Pro TV a adus pe lume, luni dimineaţă (23 martie), un băieţel frumos şi sănătos, care a primit nota 10 la naştere.

  • Celebrul bucătar de la “Mama mea găteşte mai bine”, de la Prima TV, ne-a povestit ce va găti anul acesta de Paşte, un meniu special. Horia Vîrlan ne-a împărtăşit câteva reţete pe care le găteşte de această sărbătoare şi le puteţi citi în continuare.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1