Ce s-a schimbat Raluca Arvat! Nu mai e așa cum o știai de la ProTv

raluca_arvat.jpg

raluca arvat sarcina ultimul trimestru
Raluca Arvat va deveni mămică cel mai probabil la începutul lunii aprilie.
foto: Facebook
Citeste tot despre: 

După 20 de ani, Raluca Arvat a lăsat pupitrul din Pache Protopopescu pentru cel din Dorobanți. În octombrie, pe data de 17, se împlinește un an de când șatena cu surâs copilăresc a ales să prezinte ”Telejurnalul”, principalul jurnal de știri de la TVR 2. Uite ce mai face și cum s-a schimbat jurnalista!

Nu ai crede că are 42 de ani, nici măcar ridurile de expresivitate de pe frunte nu îi trădează vârsta. Raluca Arvat este o femeie frumoasă, de doi ani este mămica unui băiețel, și o profesionistă cu multă experiență în spate.  Raluca a debutat în 1994 în presa locală, apoi în 1996 a devenit corespondentul de știri al Pro TV din Brașov, iar  patru ani mai târziu a venit la București, la pupitrul știrilor din sport, de la Pro TV.

Anul trecut a părăsit ”corabia” și a trecut la pupitrul de la TVR 2, unde prezintă știrile sportive la aceeași oră la care se difuzează cele de la PRO TV. Dacă înainte remarcam lookul sportiv, cu o tunsoare în colțuri, brunet, și ruj roșu, acum Raluca este un pic mai sobră, mai elegantă, poartă ochelari iar părul îl ține lung și pieptănat ala Andreea Esca.

Prezentatoarea este foarte dedicată în creșterea micuțului ei, în plus este implicată într-o campanile inițiată de TVR, pentru prevenirea obezității infantile, intitulată ”Copii cu greutate”.

raluca_arvat_isi_mai_doreste_un_copil_raluca_arvat_destainuire.jpg

raluca arvat isi mai doreste un copil, stirista de la jurnalul tvr2, raluca arvat
Raluca Arvat este in forma maxima, mai vrea inca un copil.
sursa foto: arhiva personala

ralu_mare.jpg

raluca arvat copil andreea esca
Raluca Arvat, o mămică fericită, prezintă ştirile din sport, de la PRO TV, de mai bine de 14 ani
Foto: Arhivă personală
Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1