Probleme în paradis? Irinel Columbeanu și iubita tinerică, distanți la o prezentare de modă de-a lui Botezatu

irinel-columbeanu-iubita-catalin-botezatu-prezentare2.jpg

Irinel și Oana nu și-au acordat prea multă atenție unul celuilalt în cadrul evenimentului la care au participat împreună
Foto: Click!

Irinel Columbeanu și iubita lui tinerică, în vârstă de 21 de ani, au luat o pauză de la evenimentele mondene în ultima perioadă. După ce s-a tot vehiculat din aceast motiv că s-ar fi despărțit, cei doi s-au afișat din nou împreună, însă pare că relația lor cam...scârțâie! Imaginile vorbesc de la sine!

După ce în presa autohtonă s-a tot vehiculat că Irinel Columbeanu și iubita lui mai tânără cu 40 de ani, Oana Cojocaru, s-ar fi despărțit, iată că cei doi demonstrează contrariul! Irinel și partenera lui s-au afișat împreună joi seară, 11 aprilie, la una dintre prezentările de modă ale lui Cătălin Botezatu, Smart Fashion Spring & Summer organizată în Pipera, însă cârcotașii susțin în continuare că aceștia ar dori, de fapt, să păstreze doar aparențele unei relații, limbajul lor corporal jucând un rol important în acest sens.

Irinel Columbeanu și iubita tinerică, la un pas de despărțire?

În cadrul evenimentului, deși au ocupat locuri unul lângă altul, bineînțeles, Irinel și Oana păreau distanți unul față de celălalt, fără să își împărtășească gesturi care să trădeze chiar și cele mai mici semne de afecțiune. Dacă în luna iunie a anului 2018 cuplul a făcut marele pas și tânăra de 21 ani se mutase în vila de la Izvorani a afaceristului și se credea că relația lor are un viitor, să le fi pus oare diferența de 40 de ani dintre ei bețe în roate?

irinel-columbeanu-iubita-catalin-botezatu-prezentare.jpg

Cei doi s-au afișat împreună la un eveniment, după ceva vreme
Foto: Click!

Poate a fost doar o seară în care cei doi s-au confruntat cu câteva divergențe, ca orice cuplu, însă cei doi iubiți păreau destul de neinteresați unul de altul, având în vedere că nu stăteau aproape unul de celălalt, nu se țineau de mână și nici măcar nu își aruncau priviri în timpul show-ului.

Cu siguranță că spectacolul sub semnătura lui Cătălin Botezatu a fost pe măsura așteptărilor și i-a captivat pe cei doi, care sunt amatori de astfel de evenimente, însă la începutul relației lor, Irinel și Oana apăreau mereu zâmbitori la evenimentele mondene și „lipiți” unul de celălalt.

catalin-botezatu-prezentare-de-moda.jpg

Cuplul a participat la una dintre prezentările de modă organizate de Cătălin Botezatu
Foto: Click!

Conform celor de la cancan.ro, primele semne de despărțire au apărut încă din 2018, când afaceristul începuse să se afișeze neînsoțit în cadrul evenimentelor mondene. Mai mult decât atât, surse din anturajul brunetei dezvăluiau la momentul respectiv că tânăra își căuta o locuință pe care să o închirieze, pentru că ar fi plecat din vila din Izvorani, și că își dorește vechiul job înapoi.

Cei doi nu au confirmat public despărțirea, însă dacă aceasta a existat, se poate observa în prezent în modul în care cuplul interacționează, problemele lor reflectându-se în comportamentul pe care îl afișează unul față de celălalt.

 

Loading...
 
 

Citește și

  • irinel columbeanu

    Irinel Columbeanu pare că traversează o perioadă nefavorabilă din care nu reuşeşte să-l scoată nimeni. Omul de afaceri, altădată jovial, a fost surprins, miercuri în jurul prânzului, la un supermarket, lipsit de chef şi vizibil slăbit. Nu a renunţat la etichetă, aşa că şi pentru câteva cumpărături de la magazinul din colţ, s-a îmbrăcat la patru ace. Mina posomorâtă, ochelarii de vedere şi barba încărunţită i-au făcut pe cei din jur să se întrebe dacă îl au în faţă pe adevăratul milionar sau este doar un om obişnuit.

  • În urmă cu trei decenii, Romaniţa Iovan şi Irinel Columbeanu trăiau o poveste de dragoste şi se ajutau reciproc în afaceri. Creatoarea de modă a fost prima iubită celebră a afaceristului de la Izvorani, iar cei doi au rămas prieteni şi în ziua de azi. Copiii lor, Albert şi Irinuca, au devenit şi ei, vrând–nevrând, personaje mondene, iar Click! îţi arată ce frumos au luat avânt spre adolescenţă.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1