Irinel Columbeanu, cu iubita sexy la prezentarea lui Botezatu

irinel columbeanu-si-iubita-sa

irinel columbeanu si iubita sa cu 40 de ani mai tanara
Irinel Columbeanu şi iubita sa au participat la un eveniment organizat de Cătălin Botezatu în Pipera
Foto:Arhivă personală

Luni 26 noiembrie, creatorul de modă Cătălin Botezatu şi-a lansat o nouă colecţie de modă. Printre modele sale s-a numărat şi un fost concurent de la „Exatlon”, adulat de divele de la Kanal D, colege cu creatorul de modă.

Nu mai e decât o lună până la Crăciun şi Cătălin Botezatu şi-a propus să lanseze o nouă colecţie specială, pentru cei care vor să ofere cadouri. Aşa s-a născut „Smart Fashion Gifts by Cătălin Botezatu”, prezentarea de modă care a a vut loc luni seara, la Kaufland PopUp Restaurant din Pipera, cu modele unul şi unul.

Printre modelele masculine s-a aflat şi Cătălin Dumitrescu, fost concurent la Exatlon, care a ieşit în urmă cu câteva săptămâni din competiţia filmată în Republica Dominicană pentru Kanal D. 

raluca-badulescu-ilinca-vandici

raluca badulescu si ilinca vandici
Raluca Bădulescu şi Ilinca Vandici s-au distrat pe cinste şi au făcut zeci de fotografii
Foto:Click!

Aflate în primele rânduri, fermecătoarele Ilinca Vandici şi Raluca Bădulescu, colegele lui Cătălin Botezatu de la „Bravo, ai stil”, de la Kanal D, au aclamat modelele prezente în show şi mai că nu aveau ochi decât pentru ele şi pentru hainele pe care le purtau. Printre invitaţi i-am zărit şi pe Irinel Columbeanu, care a venit însoţit de iubita tinerică, Oana Cojocaru, pe Cătălin Cazacu, Chef Cătălin Scărlătescu, de la „Chefi la cuţite”, de la Antena 1, fermecătoarea Adelina Pestriţu, cântăreţul de muzică populară Mihai Constandache, Dinu Maxer, surorile Catinca şi Oana Roman şi mulţi alţii, care au ţinut să vadă noua colecţie. 

raluca-badulescu-irinel columbeanu-iubita-irinel

Raluca Bădulescu alături de Irinel Columbeanu şi iubita acestuia
Foto:Click!

Modelele au cam tremurat de frig la prezentare, mai ales pentru că erau îmbrăcate în lenjerie intimă, toate piesele fiind semnate de cunoscutul creator de modă şi de omul de televiziune Cătălin Botezatu.   

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1