Irinel Columbeanu și iubita mai tânără cu 40 de ani s-au despărțit

irinel-columbeanu-oana-cojocaru-iubita-foto-emanuel-zainea_1.jpeg

iubita lui irinel columbeanu
Irinel Columbeanu și Oana Cojocaru se mutaseră împreună în vila afaceristului
foto: Emanuel Zainea

Diferența de 40 de ani pare că și-a spus cuvântul în relația lui Irinel Columbeanu și a Oanei Cojocaru. Deși era răsfățată ca o prințesă și se mutase deja în vila milionarului, Oana a fost într-o relație cu fostul soț al Monicăi Gabor doar câteva luni.

În luna iunie, cei doi anunțau încântați că părinții fetei de 21 de ani îl acceptaseră ca iubit pe Irinel, deși au avut parte de un început furtunos de relație din cauză că tatăl Oanei nu a fost de acord ca fiica sa să aibă o legătură cu un bărbat de 61de ani. Păreau că au trecut cu bine peste acest hop, ba chiar se și mutaseră împreună, iar Irinel voia să facă un model cunoscut din noua lui iubită, însă lucrurile s-au rupt între cei doi.

Conform celor de la cancan.ro, primele semne de despărțire au apărut acum o săptămână, când afaceristul s-a afișat singur la un eveniment monden. Ba mai mult, surse din anturajul brunetei au dezvăluit pentru sursa citată că tânăra își căuta o locuință pe care să o închirieze, pentru că ar fi plecat din vila din Izvorani, și că își dorește vechiul job înapoi.

Loading...
 
 

Citește și