Exclusiv! Cine e iubita sexy a lui Irinel Columbeanu! Poze incendiare de la Izvorani!

irinel-columbeanu-oana-cojocaru-iubita-foto-emanuel-zainea_6.jpeg

Irinel Columbeanu oana cojocaru iubita
Irinel Columbeanu şi Oana Cojocaru, în vila de la Izvorani
foto: Alexandru Zainea

Am aflat totul despre iubita lui Irinel Columbeanu (60 de ani). Pe 11 mai, ziarul Click! publica, în premieră, fotografii cu milionarul de la Izvorani, alături de o superbă şatenă, bună de prezentările “Victoria’s Secret”. Azi vă spunem cine e tânăra şi vă invităm să o priviţi, în toată splendoarea, într-o şedinţă foto incendiară, realizată chiar în vila celebrului ei iubit.

Picioare interminabile, păr lung, şaten, zâmbet de reclamă şi trup sută la sută natural. Oana Cojocaru (21 de ani), căci acesta este numele misterioasei iubite a lui Irinel Columbeanu, este de profesie fotomodel, iar recent a realizat o şedinţă foto pentru rochiile de seară BBY, chiar în vila de la Izvorani a lui Irinel Columbeanu. Obişnuit cu lumea modei şi cu toată “bucătăria” unei şedinţe foto profesioniste, Irinel a ajutat echipa pe care a găzduit-o în casa lui, şi care a fost formată din: celebrul fotograf de modă Alexandru Zainea, Noemi Gomez (set assistant), Paul Bălăneanu (hair), Florentina Stănciulescu (make-up artist) şi Ovidiu Nae (art director). Modelul Oana Cojocaru a pozat în mai multe rochii de seară, însă cireaşa de pe tort a fost pictorialul în costum de baie.

 • Irinel Columbeanu oana cojocaru iubita
  Irinel Columbeanu și Oana Cojocaru s-au mutat împreună în vila afaceristului
  foto: Alexandru Zainea
 • Irinel Columbeanu oana cojocaru iubita
  foto: Alexandru Zainea
 • Irinel Columbeanu oana cojocaru iubita
  foto: Alexandru Zainea
 • Irinel Columbeanu oana cojocaru iubita
  Oana Cojocaru este fotomodel
  foto: Alexandru Zainea
 • Irinel Columbeanu oana cojocaru iubita
  foto: Alexandru Zainea
 • Maximize

1/5

Oana ne-a atras atenţia şi îmbrăcată, în pozele surprinse de fotoreporterii Click!, însă acum, când o putem admira ca la plajă, nu ne rămâne decât să-l felicităm pe Irinel Columbeanu pentru gusturile în materie de femei. Am mai aflat despre Oana, conform biografiei ei de model, că este studentă la Universitatea Hyperion, la Ştiinţe Economice, şi că pe 11 mai 2018 a împlinit 21 de ani. Filmuleţul de la şedinţa foto, dar şi fotografiile profesioniste au fost urcate pe YouTube şi pe Facebook chiar de către fotograful Alexandru Zainea.

Loading...
 
 

Citește și

 • În 2006 ne şoca însurându-se cu Monica Gabor, care atunci avea doar 18 ani. În 2011 ne lua prin surprindere cu divorţul răsunător şi cu procesele pentru custodia Irinei, iar zilele trecute ne-a uimit din nou. Irinel Columbeanu nu şi-a pierdut şarmul şi, la 60 de ani, a reuşit să cucerească o superbă tânără cu păr lung şi picioare asemenea. Click! are poze în exclusivitate.

 • Cine spune că la 60 de ani pui cruce în amor se înşală amarnic. Irinel Columbeanu este cea mai bună dovadă, căci lista lui de cuceriri nu s-a încheiat în 2011, odată cu divorţul de Monica Gabor. Şi încă ceva! Toate iubitele milionarului pot face parte oricând din linia întâi a unei prezentări de modă, căci sunt sexy, tinere şi frumoase.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1