Irinel Columbeanu s-a mutat cu iubita mai tânără cu 39 de ani în vila de la Izvorani

irinel-columbeanu-oana-cojocaru-iubita-foto-emanuel-zainea_1.jpeg

iubita lui irinel columbeanu
Irinel Columbeanu și Oana Cojocaru se mutaseră împreună în vila afaceristului
foto: Emanuel Zainea

Nu pierd deloc timpul. Irinel Columbeanu și Oana Cojocaru fac pași mari în relația lor. Cei doi îndrăgostiți au decis să se mute împreună, așa că focoasa brunetă și-a luat bagajele și s-a mutat în vila somptuoasă a afaceristului de la Izvorani.

Sunt 39 de ani diferență între ei, dragostea e mare. Puțini le dădeau vreo șansă lui Irinel Columbeanu și Oanei Cojocaru, mai ales că omul de afaceri este mai în vârstă și decât părinții fetei.

Celebrul cuplu încearcă să dărâme miturile legate de diferența de vârstă și să demonstreze că doi oameni se pot iubi și pot trăi împreună și cu astfel de dieferențe. Până când însă? Viitorul ne va spune, dar deoacamdată Iri și Oana profită la maximum de această perioadă din viața lor.

Cei mai importanți pași au fost deja făcuți. În primul rând, părinții Oanei l-au acceptat pe Columbeanu, iar în al doilea rând, cei doi s-au mutat împreună. Studenta la Contabilitate și-a luat rochițele, pantofiorii cu toc și s-a mutat în vila somptuoasă din Izvorani.

Acolo, tinerica nu are nevoie să miște niciun deget, pentru că Irinel are bucătăreasă și o menajeră, așa că Oana se poate bucura de liniște și poate admira în voie operele de artă ale lui Sabin Bălașa, expuse peste tot.

piscina_izvorani.jpg

vila de la izvorani
Așa arată vila de la Izvorani a lui Irinel Columbeanu
foto: arhiva Click!

”Da, s-au mutat împreună. El o mai duce la facultate cu mașina, apoi o duce pe Irina la școală. Se înțeleg bine și au zis că e mai bine să se cunoască, să stea mai mult timp împreună. În plus, ea locuia în Militari, iar Irinel nu putea să facă zilnic naveta să o vadă. Așa că a eliminat distanța”, ne-a spus o sursă din anturajul celor doi.

Curând cei doi vor avea toată vila numai pentru ei, căci Irina urmează să plece în America, la mama ei.  

 

Loading...
 
 

Citește și

  • În timpul celor cinci ani de căsnicie cu Irinel Columeanu, Monica Gabor s-a ales cu renumele de "Scorpia de la Izvorani".

  • Irinel Columbeanu nu se dezice de eticheta de bărbat galant, aşa că procedează şi cu Oana Cojocaru, noua lui iubită, la fel cum a procedat cu Anna Lesko şi Monica Gabor. Pe acestea din urmă “le-a crescut”, le-a şlefuit, le-a clădit o carieră şi le-a făcut un nume în showbiz. Din fericire pentru ea, tânăra brunetă, cu care l-am surprins în tandreţuri, se pare că are aceeaşi soartă.