Prima reacție a Ramonei Gabor, după moartea tatălui: „Eu și Monica nu am putut ajunge la înmormântare”

ramona-gabor.png

Ramona Gabor, mesaj pentru tatăl său
Foto: Facebook

Tatăl surorilor Gabor, Emil, a trecut în neființă acum două zile, în urma unui infarct, vestea venind ca un trăsnet pentru familia sa și cele trei fiice ale acestuia, în special.

Bărbatul a fost înmormântat vineri, 26 iunie, de ceremonia funerară a acestuia ocupându-se Alina, sora cea mare a Monicăi și a Ramonei Gabor.
Pentru acestea din urmă a fost cu atât mai mare durerea, având în vedere că nu se aflau în țară, iar din cauza restricțiilor impuse din cauza pandemiei de COVID-19 nici nu au putut veni în România să își conducă tatăl pe ultimul drum.

104853208_3207179225988070_733693004907587200_o.jpg

Ramona Gabor a aprins câteva lumânări în dreptul fotografiilor cu tatăl său
Foto: Facebook

Ramona Gabor, mesaj de adio pentru tatăl ei

Ramona Gabor a avut și o primă reacție, după înmormântarea tatălui său, publicând un mesaj pe rețelele de socializare, prin intermediul căruia își lua adio de la părintele său. 

„Eu și surorile mele vrem să mulțumim tuturor celor care ne-au transmis mesaje de susținere în acest moment greu prin care trecem.

Trecerea iubitului nostru tată în neființa ne-a luat prin surprindere iar, faptul că atât eu cât și Monica, nu am putut ajunge la înmormântare din cauza restricțiilor de călătorie datorată virusului Covid-19 , face aceste zile cu atât mai grele.

Ne bucurăm că sora noastră, Alina, dar și rudele și prietenii noștri de familie, au fost alături de el până în ultimul moment.Ne rugăm în fiecare zi atât pentru el, cât și pentru mama noastră și credem că ei ne vor lumina calea de acolo de sus.

Evident, moartea tatălui nostru ne afectează însă, ne dorim să trecem prin această tragedie în familie și alături de cei apropiați nouă. Vă rugăm și vă mulțumim în avans pentru respectarea intimității . Dumnezeu să îl odihnească în pace”, a scris aceasta pe pagina personală de Facebook. 

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1