A murit tatăl Monicăi Gabor. Emil Gabor a făcut infarct și a fost deja înmormântat

emil-gabor-ramona-gabor-tata.jpg

Monica Gabor alături de tatăl ei, Emil Gabor
Tatăl Monicăi Gabor suferea de afecțiuni cardiace
Citeste tot despre: 

A murit tatăl Monicăi Gabor, Emil gabor, care avea de ceva vreme probleme cu sănătatea. El a suferit acum două zile un infarct și a fost deja înmormântat.

Tatăl Monicăi Gabor, Emil Gabor, a murit acum două zile în urma unui infarct și a fost deja înmormântat, aflăm de pe site-ul WowBiz.  Din primele informații, Emil Gabor a făcut un infarct în casa în care locuia alături de altcineva. 

Emil Gabor a suferit, de-a lungul timpului, de multe boli. Înainte de a se stinge din viață, tatăl surorilor Gabor a suferit tot felul de lucruri neplăcute. Nu doar că a fost uitat de lume, într-un apartament modest din Bacău, dar a fost și executat silit și s-a lăsat măcinat de boală și dorul de fiicele lui. 

A murit Emil Gabor. Era măcinat de boală și de dorul fiicelor sale

„Aș fi vrut și eu să fie lângă mine. Că, uite, ajungi la bătrânețe și rămâi singur. Dar nici nu poți să ții nici lângă tine, că n-ai cum. Alina mea are doi copii aici, locuiește aici, nu în strainanate. Sunt în relații bune cu fetele, cu sănătatea e greu”, spunea Emil Gabor, acum câteva luni.

Monica și Ramona își duc traiul departe de țară. Monica Gabor locuiește de ani buni de zile în SUA, acolo unde s-a și căsătorit cu Mr. Pink, cel alături de care crește doi copii: unul al ei (Irina), unul al lui. Ramona își petrece și ea timpul mai mult în străinătate, în special în Dubai. Singura fiică rămasă în țară este Alina, care locuiește la Bacău și care are grijă de creșterea celor doi copii ai ei.

Surorile Gabor și-au pierdut și mama, în 2013. Veronica Bulai și-a pierdut viața într-un mod teribil, după ce a fost strivită de un bolovan, în timpul unui pelerinaj la mănăstirile din Gorj.

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1