Poza cu Laura Cosoi în costum de baie, care a isterizat fanii. „Ești însărcinată?”

laura-cosoi-costum_de_baie.png

laura cosoi
Laura Cosoi a născut în urmă cu opt luni

A fost de ajuns să se fotografieze în costum de baie, la opt luni după ce a născut, pentru a atrage un val uriaş de simpatie asupra sa. Laura Cosoi a demonstrat că dietele nu sunt o miză pentru ea acum, fiind mai important să-şi alăpteze copila.

Pe 2 ianuarie a împlinit 37 de ani, iar acum sărbătorește într-un loc de vis, în Maldive, alături de soțul ei, Cosmin Curticăpean. Însă cei doi nu sunt singuri, într-o vacanță romantică, așa cum au fost în luna de miere, ci au luat-o cu ei și pe micuța Rita, fiica lor de 8 luni. Laura se bucură de vacanță, este relaxată, radiază, iar recent a pus pe Instagram o fotografie așa cum puține vedete au curaj. Vedeta s-a pozat în costum de baie, fără să îți ascundă rotunjimile trupului, fără să editeze poza în vreun fel. Mai mult, gestul ei de a ține mâna în zona taliei i-a alertat și mai mult pe fani, care au întrebat-o dacă este însărcinată cu al doilea copil. Laura a negat, “nu, nu sunt însărcinată”, după care comentariile au curs cu privire la silueta ei.

laura-cosoi-costum_de_baie.png

laura cosoi maldive
Laura Cosoi, în costum de baie, în vacanţa din Maldive
foto: Instagram

Iată ce i-au scris fanii:

“Cum să credeţi că e însărcinată, aveţi impresia că se scapă atât de uşor de kilogramele luate pe parcursul sarcinii? Cred că sunt lucruri mai frumoase şi mai importante în viaţa unei proaspete mămici decât kilogramele în plus”

“Eşti o mamă foarte frumoasă care nu-şi ascunde realitatea şi lasă totul să fie natural”

“Eşti superbă, eşti aşa cum este o mămică normală după ce a adus pe lume un bebe”

“Poza asta îmi inspiră atâta relaxare și fericire și împlinire, cum rar văd, dar cum nu văd deloc în pozele tipelor cu corpuri perfecte! Ești minunata, Laura!

“Kilogramele alea mi se par unul dintre cele mai frumoase lucruri la o femeie, când te gândeşti că ele au întreţinut viaţa copilului”

„Minunată! O mămică ce n-a pus preţ pe topirea kg, ci mai degrabă pe creșterea micuței”

“Aşa arată o femeie care a născut! Nu ca duduile influencere care se înfometează să slăbească şi să dea lecţii după. Bravo, Laura! Plus că a născut natural şi alăptează. O iubesc! Şi pe ea, şi pe Adela Popescu”.

Loading...

Citește și

  • Laura Cosoi (36 de ani) trăiește de aproape două luni experiența maternității. Vedeta a dezvăluit recent că a rămas greu însărcinată, după trei ani de așteptare, și crede că acesta este prima lecție pe care a învățat-o de la fiica ei, lecția răbdării.

  • laura cosoi cosmin curticapean copil

    Multe vacanţe au bifat Laura Cosoi şi soţul ei Cosmin Curticăpean, dar emoţiile per care le au cei doi acum parcă nu le-au avut niciodată. Actriţa se pregăteşte să zboare cu avionul, iar la bord va fi şi fetiţa ei de doar trei luni, Rita. Dacă părinţii sunt obişnuiţi cu zborurile, pentru bebeluş călătoria în străinătate este o premieră.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1