Fiica Laurei Cosoi, adorabilă pe plajă, în Maldive. Ce au comentat fanii

laura-cosoi-maldive.png

laura cosoi
Laura Cosoi, în Maldive
foto: Instagram

Pe 2 ianuarie a împlinit 37 de ani, iar acum sărbătorește într-un loc de vis, în Maldive, alături de soțul ei, Cosmin Curticăpean. Însă cei doi nu sunt singuri, într-o vacanță romantică, așa cum au fost în luna de miere, ci au luat-o cu ei și pe micuța Rita, fiica lor de 8 luni.

Mare curaj a avut Laura Cosoi să plece la drum lung cu un bebeluș de 8 luni. Asta spun, în mare parte, fanii actriței, pe Instagram, acolo unde ea a pus poze și filmulețe din Maldive, țară insulară formată dintr-un grup de atoli din Oceanul Indian, și care se află la peste 6500 km depărtare de București. Laura și Cosmin au mai fost în Maldive în 2015, după nuntă, însă acum au decis să o ia cu ei și pe fiica lor de doar 8 luni. Azi, 5 ianuarie, Laura a pus pe Instagram o imagine de vis, cu micuța stând în funduleț, pe nisip, privind fascinată un apus. Sute de aprecieri au venit din partea fanilor, însă și tot felul de întrebări. "Cât curaj aveți ca să mergeți atât drum cu bebe mic. Te admir. Puiul meu are aproape 8 ani și de ani buni visez să ajung în Bali sau Maldive, dar frica de drumul atât de lung ma oprește. Spune-mi te rog. Pe insula există vreun spital sau vreo clinică? Te admir mult. Ești o mamă exemplară", i-a scris Laurei o admiratoare.

fiica-laura-cosoi-maldive.png

fiica laura cosoi
Micuța Rita, adorabilă, pe plajă
foto: arhivă personală

 

Loading...

Citește și

  • Noul an a început cum nu se poate mai bine pentru Laura Cosoi, care își petrece aniversarea zilei de naștere într-o vacanță exotică, alături de partenerul ei de viață, Cosmin Curticăpean, și fetița pe care o au împreună, micuța Rita. La 37 de ani, Laura se simte mai împlinită ca oricând, iar de când a devenit și mămică, parcă e gata să cucerească întreaga lume!

  • laura cosoi

    După ce și-au unit destinele într-un decor de vis, Laura Cosoi (33 de ani) și Cosmin Curticăpean au fugit în luna de miere. Proaspătul soț a fost nerăbdător să își răsfețe consoarta încă din primele luni de căsătorie, așa că a ales una dintre cele mai râvnite destinații de vacanță pentru a-și petrece luna de miere.