Povestea buchetului de mireasă ales de Gabriela Cristea. Are legătură cu fetița ei cea mică

gabriela-cristea-buchet-irisi.jpg

Gabriela Cristea a ales să poarte un buchet de iriși în ziua nunții sale
Foto: Captură Video

Pentru a-și arăta dragostea față de mezina familiei, Gabriela Cristea a ales ca la nunta sa să poarte un buchet de mireasă alcătuit din iriși, flori care au fost sursa de inspirație pentru numele ales pentru cea de-a doua ei fetiță, Thea Iris Selena.

Gabriela Cristea și partenerul ei, Tavi Clonda, au avut parte, într-un final, de ceremonia religioasă în care și-au jurat iubire veșnică în fața altarului din biserică. Cei doi miri s-au pregătit temeinic pentru marele eveniment, plănuind nunta astfel încât să-și amintească cu plăcere peste ani de momentul în care au devenit soț și soție și din punct de vedere religios.

Gabriela Cristea a avut un buchet de iriși 

Și cum frumusețea stă în micile detalii, Gabrielei Cristea nu i-au scăpat cu precădere aceste amănunte speciale, care au simbolizat iubirea pe care ea și soțui ei i-o poartă mezinei familiei, micuța Iris, care va urma să fie botezată în curând. Buchetul de mireasă pe care prezentatoarea TV l-a ales la ceremonia din biserică a fost format din iriși, frumoși ornamentați, pentru a-i omagia prezența fetiței ei la eveniment. Nu este singura ocazie în care moderatoarea TV alege irișii, primind un buchet compus din aceste flori, de la soțul ei, și în ziua în care s-a externat din spital, după ce i-a dat naștere micuței care a primit acest nume primăvăratic. 

nuntacristea12.jpg

Foto: Captură Video

Tavi Clonda a lăcrimat în timpul ceremoniei religioase

Ziua de sâmbătă, 24 august, a fost plină de trăiri intense pentru cei doi soți, care au fost vizibil emoționați în cadrul ceremoniei religioase de cununie. Cel care nu și-a mai putut stăpâni emoțiile a fost Tavi Clonda însă, nu mireasa, așa cum mulți ar fi crezut, care la un moment dat a lăcrimat în timpul ceremoniei din biserică. 

nuntacristea10.jpg

Tavi Clonda a lăcrimat în timpul ceremoniei din biserică
Foto: Captură Video

„Ne simțim foarte bine, o să fie interesant cu fetițele.  E o zi specială și frumoasă. Să știi că am avut destul de multă treabă, am dormit vreo 4-5 ore, suficient cât să am energie pentru azi. N-am avut timp să facem cununia, am făcut două fetițe. Ne bucurăm că nu am renunțat. Relația noastră e binecuvântată. Așteptăm botezul lui Iris care va fi și mai grandios”, a susținut Tavi Clonda la ieșirea din biserică, pentru Antena Stars. 

După ceremonia religioasă, Gabriela Cristea și Tavi Clonda au planificat o petrecere alături de 50 de invitați, la locuința lor din Corbeanca. Cei doi au ales să petreacă într-un stil relaxat, în grădină, însă au promis că botezul micuței Iris va fi mult mai grandios.

tavi_clonda-gabriela_cristea.jpg

Gabriela Cristea a primit un buchet de iriși și când s-a externat din spital, după ce a născut-o pe fetița ei
Foto: Arhivă personală
 

 

 

Loading...

Citește și

  • Zi mare pentru cuplul Gabriela Cristea-Tavi Clonda. Cei doi şi-au unit destinele sâmbătă (24 august) într-o ceremonie religioasă emoţionantă. Deşi prezentatoarea şi cântăreţul sunt împreună cu acte oficiale din 2015, la patru ani distanţă de la momentul cununiei civile, cei doi au vrut să devină soţ şi soţie şi în faţa lui Dumnezeu.

  • Deși până în prezent a fost aspru criticată de admiratorii ei pentru majoritatea ținutelor cu care se afișa la evenimente publice, se pare că de data aceasta Cristina Șișcanu a găsit rețeta perfectă pentru a intra la inimile fanilor ei. Soția lui Mădălin Ionescu a purtat un outfit inspirat de la marile case regale la nunta Gabrielei Cristea, iar complimentele nu au întârziat să apară.