Primele imagini de la nunta Gabrielei Cristea. Ce frumoasă este mireasa

Zi mare pentru cuplul Gabriela Cristea-Tavi Clonda. Cei doi şi-au unit destinele sâmbătă (24 august) într-o ceremonie religioasă emoţionantă. Deşi prezentatoarea şi cântăreţul sunt împreună cu acte oficiale din 2015, la patru ani distanţă de la momentul cununiei civile, cei doi au vrut să devină soţ şi soţie şi în faţa lui Dumnezeu.

Ziua de 24 august va avea de acum înainte o semnificaţie aparte pentru Gabriela Cristea şi Tavi Clonda, care şi-au oficializat relaţia începută în 2012 pe platourile de filmare. Cei doi s-au cunoscut la Kanal d, acolo unde prezentatoarea era gazda unei emisiuni matrimoniale, iar cântăreţul asigura momentele artistice cu trupa lui. Deşi mulţi nu au crezut că totul se poate transforma în ceva atât de serios, iată că Gabriela a devenit doamna Clonda în 2015, iar sâmbătă, 24 august, bruneta cu cele două fetiţe ale cuplului au trăit momente cu o mare încărcătură emoţională.

Mireasa şi-a făcut apariţia într-o rochie superbă, amplă, cu decolteu generos, despre care nu a dat detalii înainte dorind să-şi suprindă invitaţii, lucru care s-a şi întâmplat. Nici ginerele nu s-a lăsat mai prejos şi a purtat un costum elegant.

gabriela_cristea_nunta.jpg

gabriela cristea rochie de mireasa
Gabriela Cristea a ales un buchet de iriși pentru ziua cea mare
Foto: captură Antena Stars

Nunta Gabrielei Cristea. Petrecerea are loc în curtea vedetei tv

Petrecerea de după cununie va avea loc în curtea casei vedetei şi va fi un garden party, aşa cum au convenit cei doi cu invitaţii lor.„Ne-am hotarât să facem petrecerea în curtea casei noastre, ceea ce a implicat o organizare generală. Am conceput un şotron la intrarea în curte, e desenat de mine", povestea Gabriela Cristea la un post tv.

gabriela-cristea-nunta.jpg

Gabriela Cristea, îndreptându-se spre biserică
Foto: Instagram

Gabriela Cristea a slăbit 12 kilograme înainte de nuntă

Prezentatoarea TV s-a pregătit din timp pentru acest moment special. Ea a ţinut o dietă destul de strictă, cu care a reuşit să dea jos 12 kilograme. Gabriela Cristea, în vârstă de 44 de ani, a devenit mamă pentru a doua oară în luna martie. Vedeta a respectat regula celor cinci mese zilnice şi a băut foarte multă apă şi ceaiuri de slăbit. A reuşit astfel să slăbească destul de mult ca în ziua cea mare să arate perfect.  

“Mi-am propus să mănânc de cinci ori pe zi, dar puţin şi doar carne cu legume. Câteodată îmi iese, câteodată nu…Contează mult să mă organizez şi să urmez un plan zilnic. Am grijă să beau multă apă, beau şi nişte ceaiuri de slăbit foarte bune pentru digestie. Mulţi mi-au sărit în cap când au auzit pentru că eu alăptez, dar am vorbit cu cei de la firma respectivă şi mi-au zis că este posibil să fie puţin agitat copilul din cauza pricina ceaiului respectiv, dar nimic mai grav. Iris nu a avut însă nimic. Mă moşteneşte! Pe mine nici cafeaua nu mă agită absolut deloc”, mărturisea Gabriela Cristea reţeta cu care a slăbit după naştere în cadrul emisiunii online “Cristina Şişcanu Show”.

 

 

Citeşte şi:    

 

FOTO Ce meniu de 5 stele a ales Gabriela Cristea pentru botezul fetiței ei!

Dieta cu care Gabriela Cristea a slăbit 12 kilograme

 

 

 

Loading...

Citește și