Pepe, dezvăluiri despre moartea nepotului: “Nu am zis niciodată până acum că l-am visat”. Ce mesaj a primit în vis

franco-nepot-pepe.jpg

Nepotul lui Pepe, Franco, a murit în accident rutier în urmă cu 14 ani
foto: arhivă personală

Pepe suferă și acum după nepotul pe care l-a pierdut în urmă cu 14 ani! Franco și-a pierdut viața într-un accident rutier când avea doar 17 ani și visa să devină fotbalist.

De atunci, în fiecare an, Pepe merge la mormântul acestuia să se reculeagă. De Paște, Pepe a lansat piesa “Un înger”, în memoria nepotului său, la care a filmat un videoclip emoționant alaturi de Paloma, un copil pentru care deficienţele de auz şi vorbire nu au contat absolut deloc în exprimarea sinceră şi inocentă a mesajului piesei.
Cu acest prilej, cântărețul a povestit în premieră că și-a visat nepotul, pe Franco, la o lună de la moartea lui. A fost singurul din familie care l-a visat. ”Mi-a aparut în vis la o lună după ce a murit. Îmi zâmbea! Vorbea normal cu mine: l-am întrebat, bă, ești bine? El a zis da, nu mai plânge. Lui tata nu-i apar în vis ca el plânge, e supărat. Eu sunt ok aici. Nu am zis niciodată pâna acum că l-am visat, nu am putut. Am făcut piesa asta pentru el, el e îngerul”, a declarat Pepe la Xtra Night Show.

pepe-raluca-pastrama.jpg

Pepe mergea la Arsenie Boca și în timpul căsniciei cu Raluca Pastramă
foto: arhivă personală

“Am fost de 10 ori la Arsenie Boca”

Trecut printr-un divorț dureros, Pepe a luat cea bisericii anul acesta de Paște. A mers din nou să se roage la mormântul lui Arsenie Boca chiar în Vinerea Mare. “Eu emoții ca de Paștele asta nu am mai trăit in viața mea. Am fost în Vinerea Mare la Arsenie Boca, e a zecea oară când merg. Am intrat primul acolo să mă rog, conduc noaptea”, a mai povestit artistul.

I-a sucit mințile o animatoare? Pepe: “Nu am o relație cu Bianca”

Pepe și Raluca Pastramă au divorțat oficial în luna februarie a acestui an. Cei doi sunt în prezent singuri și pregătiți să cunoască persoane noi. Recent, atenția celebrului cântăreț a fost însă acapartă de o animatoare celebră din cluburile din București, Bianca Iordache. Artistul i-a lăsat brunetei un comentariu incitant pe pagina ei de Instagram, care a atras imediat atenția, speculându-se că ar fi o relație între ei.

bianca-iordache.jpg

Pepe, comentarii incitante către animatoarea Bianca Iordache

Pepe a elucidat însă misterul în ce o privește pe animatoarea Bianca, căreia i-a dat comentarii la o poza sexy chiar în Joia Mare. “Nu am nimic cu Bianca , o cunosc de 11 ani. Așa e, am dat un comentariu. Arată foarte bine. Sunt pregătit de altă relație. Sunt un bărbat liber. Dar cu Bianca doar vorbesc, nu ne-am întâlnit”, a explicat artistul.

Citește și:

Raluca Pascu, declarații despre perioada de după divorțul de Pepe: „Erau zile când nu mâncam deloc”

Pepe, divorț în luna iubirii. Solistul și Raluca Pastramă au semnat luni actele, la notar


 

Loading...