Raluca Pascu, declarații despre perioada de după divorțul de Pepe: „Erau zile când nu mâncam deloc”

raluca.png

Cum a trecut Raluca Pascu peste divorțul de Pepe
Foto: Captură Antena Stars
Citeste tot despre: 

Raluca Pascu a vorbit în cadrul unui interfiu oferit pentru Antena Stars despre perioada de după divorțul de Pepe, tatăl celor două fetițe ale sale. Aceasta a explicat că a trecut cu greu peste separarea de cel ce i-a fost partener, iar efectele s-au observat și asupra fizicului ei.

La câteva luni de la separarea de tatăl copiilior ei, Raluca Pascu a vorbit despre problemele pe care le-a întâmpinat în ultima perioadă. Fosta soție a lui Pepe a trecut cu greu peste separarea de artist și a mărturisit că s-a simțit foarte rău în acea perioadă.

Raluca Pascu, despre divorțul de Pepe

Aceasta a explicat că inițial ar fi trebuit ca divorțul să fie unul discret și amiabil, însă lucrurile au luat o altă întorsătură. Raluca Pascu a precizat că a slăbit enorm în ultimele luni, acesta fiind unul dintre efectele situației deloc ușoare prin care a trecut.

„Mi-e mai greu pentru mine în perioada asta, nu am reușit total să mă liniștesc. Mai am nevoie de o perioadă.. Sunt alte lucruri care au prioritate, copiii, să ai liniște sufletească. Eu cel puțin nu am funcționat o perioadă de 5 luni de zile, eram ca o umbra.

După ce treci prin perioadele astea grele, vezi cât de important este să ai liniște. M-am motivat în permanență, am atras către mine lucruri positive. Eram atât de căzută psihic și fizic, ajunsesem extrem de slabă. Erau zile când nu mâncam deloc”, a spus Raluca Pascu pentru Antena Stars.

În ceea ce privește relația cu Pepe, Raluca Pascu a susținut că „atât a fost să fie”. „De rugat mă rog, tocmai ce am terminat 40 de zile Acatistul Maicii Domnului. Am rugăciuni pentru familie, casă, copii. Doar cine a trecut prin asta poate înțelege. Nu știu dacă mă regretă, e mult spus. Cred că regretă situația în sine, sunt sigură că nimeni nu vrea să ajungă să divorțeze sau să nu mai fie fericit. Asta a fost povestea noastră, atât a fost să fie”, a mai spus Raluca Pascu pentru sursa anterior menționată.

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1