Oana Zăvoranu vrea să schimbe ceva la faţa ei: “Știu că multe vor strâmba din nas”

oana-zavoranu.jpg

oana zavoranu
Oana Zăvoranu vrea să scape de tatuajul de la sprâncene
foto: arhivă personală

Oana Zăvoranu a luat o decizie suprinzătoare, acum, la 45 de ani. Sătulă de tatuaje, botox și de implanturile mamare, fosta vedetă tv vrea să revină la imaginea din anii tinereții, promovând naturalețea, pe conturile sociale.

Oana Zăvoranu (45 ani) vrea să scape cât mai repede de sprâncenele tatuate.

"Cum procedez eu că să scap de tatuajul la sprâncene care nu mai îmi place. După cum spuneam, vreau să revin la forma sprâncenelor mele naturale care este cea mai frumoasă", a scris Oana Zăvoranu, pe Instagram. Recunoscută drept regina neîncoronată a operaţiilor estetice la sâni, ea a decis că tot mai bine este scape de implanturi.

cliima20120114_0105_1.jpg

oana zavoranu
Așa arăta Oana Zăvoranu înainte să fie celebră, când avea sprâncene naturale

„Știu că multe o să strâmbe din nas, dar asta e. Mi-am făcut a 9 a operație la sâni, ca să ajung ca la început, naturală, fără silicoane, cu sâni de adolescentă și mi-a ieșit! Sunt în situația în care pot iniția un nou trend al femeilor naturale, care nu au nevoie să se umple de plastic pentru a fi frumoase. Consider că în prezent există tendința total greșită, de a își face toate, operații care să le deformeze nejustificat. Silicoane ca pepenii, talie mai subțire ca a unui somalez, (sinistru) și fund lat, mare (eu mereu mă întreb cum își țin astea echilibrul). Un corp armonios, cu talie de bun simț, și fund mic, frumos, mai puțin lat decât umerii, este exact ce place ochiului normal și minții nepoluate. Și totul pornește de la cea mai cretină familie de surori din America, celebre pentru nimic. Celebre pentru că sunt un etalon al prostiei, al operațiilor de deformare a corpului în modul cel mai grotesc și pentru lista interminabilă a bărbaților care le-au trecut prin pat. Așa s-a ajuns la o boală mondială, în care toate femeile vor să le copieze pe prostănacele din familia Kardashian. Trezirea! Sâni falși, talie sugrumată, fund fals și mare, gene false, buze false, sprâncene false, bărbie falsă, pomeți falși, ce mai rămâne natural? În schimb, toate caută BĂRBAȚI ADEVARAȚI”, scria Oana Zăvoranu pe contul de socializare.

Loading...

Citește și

  • oana zavoranu insarcinata copil

    Oana Zăvoranu este regina neîncoronată a operaţiilor estetice la sâni. Vedeta şi-a pus şi şi-a scos de numai puţin opt ori implanturile cu silicon, iar sânii ei au avut de suferit serios în urma acestor mofturi. În această vară, actriţa anunţa că s-a plictisit de bustul gigant şi că va renunţa la silcoanele de 460 de mililitri, dar la ultima şedinţă foto de acum câteva zile la care a pozat fără sutien, Ouerida nu a reuşit să-i convingă şi pe esteticieni că este sută la sută naturală. Specialiştii contactaţi de Click! ne-au explicat că actriţa are şi acum implanturi, ce-i drept unele mici.

  • marty impaiat oana zavoranu

    Nu a suportat să fie departe de motanul ei, aşa că Oana Zăvoranu a luat o decizie care i-a şocat pe cei care o cunosc. Bruneta a cerut ca Marty să fie împăiat, iar la doi ani de la moartea acestuia, actriţa a dat publicităţii primele imagini cu el.