Oana Zăvoranu nu se astâmpără! E la a noua operație la sâni

oana_zavoranu_silicoane.jpg

oana zavoranu silicoane
Oana Zăvoranu ne va surprinde în "Sacrificiul"
Foto: arhivă personală

Dacă acum mai mulți ani, Oana Zăvoranu devenise abonata operațiilor estetice, acum, aceasta vrea să fie cât mai aproape de natural cu putință. Tocmai de aceea are nevoie de ajutorul medicilor pentru a scăpa de urmele trecutului. Ba mai mult, vrea să lanseze și o nouă modă.

"E a noua operație. Eu am început să mă operez ca să ajung în punctul în care voi fi mâine. Noi facem lucruri ca să ne facem de treabă. Este o liposucție la sâni. Ultima oară mi-am scos silicoanele definitiv. Dacă mai am undeva silicon sau botox, este în păr. Am botox în păr. Îmi schimb și forma sprâncenelor așa cum era înainte. Din sânii mei naturali, pentru că sunt mai mari decât mi-aș dori eu, fac liposucție. Am avut silicoane foarte mari, de 450 ml. Am fost un fel de Pamela Anderson, acum vreau să fiu Naomi Campbell, că ea e mai plată. O să lansez o nouă modă, înapoi la natural, la origini. O să-și scoată toate fetele silicoanele. O să am sâni mici, fermi", a declarat Oana Zăvoranu pentru cei de la Xtra Night Show.

oana_zavoranu_operatii.jpg

oana zavoranu
Oana Zăvoranu s-a săturat de sâni mari
Foto: arhivă personală

Citește și:

Oana Zăvoranu, total schimbată de machiajul semipermanent

Oana Zăvoranu demonstrează că nu are operații estetice: «Vă contrazic. Sunt 100% naturală»

 

 

Loading...

Citește și

  • oana zavoranu

    Oana Zăvoranu nu mai este naturală 100 la sută, aşa cum şi-a dorit cu ardoare în urmă cu trei luni când s-a aşezat pentru a opta oară pe masa medicului estetician pentru a renunţa la implanturile de silicon. Actriţa a apelat din nou la artificii pentru a-şi definitiva look-ul, dar de data aceasta nu a fost nevoie nici de bisturiu şi nici de anestezie. Bruneta a călcat recent într-un salon de înfrumuseţare şi şi-a uimit fanii cu ultima ei apariţie.

  • Oana Zăvoranu și-a făcut o schimbare de look care a fost foarte apreciată de prietenii ei virtuali. Zăvo nu apelează la operații estetice deoarece ea susține naturalețea, fapt pentru care ea a renunțat în repetate rânduri la silicoane. Des publică mesaje pe rețelele de socializare în care încearcă să le facă pe femei să nu se mai machieze atât de strident sau să-și facă diverse operații estetice doar pentru a se simți mai sigure pe ele.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1