Motivul pentru care Mihaela Rădulescu nu ar putea fi concurentă la “Ferma”. Ce limite are diva

mihaela-radulescu-sexy.png

mihaela radulescu sexy
Mihaela Rădulescu spune că i-ar fi jenă să apară aproape goală la "Ferma". Pe Instagram iată că are mai mult curaj
foto: arhivă personală

Concurenții de la “Ferma” ( PRO TV) tânjesc la o baie fierbinte, în cada din vila situată în vârful muntelui, la Văliug (Caraş Severin), unde au loc filmările reality-showului. După ce Jorge şi Ioana Filimon, dar și Emil Rengle şi Remus Boroi, au beneficiat de o astfel de relaxare pe cinste, iată că și Mihaela Rădulescu, gazda emisiunii, a acceptat propunerea de a se bălăci cu Emil. Ea a mai menționat că nu se vede în postura de concurent, din cauza lipsei de intimitate.

Fostul câştigător de la “Românii au talent”, de anul trecut, Emil Rengle, (28 de ani), a ratat premiul de 50.000 de euro, căci a ieșit din competiție. Înainte de plecare, el și-a manifestat dorința de a face o baie alături de fermecătoarea Mihaela Rădulescu (49 de ani), gazda emisiunii. Diva de la Monaco nu răspuns provocării şi a detaliat în cadrul unui amplu interviu pentru pentru protvplus.ro. ”Ai, dragul de Emil, dar de ce nu a zis, că rezolvam! La «Fermă», mai ales, se poate orice, mai ales că ei aveau cada aia impresionantă. Emil e o dulceață de om și, crede-mă, ne e dor de el. Mie, personal, mi-a părut tare rău când a plecat Emil și mi-a fost ciudă când a pierdut duelul. A fost un duel greu. Și, da, aranjăm noi cu baia aia odată”.

emil-rengle-baie-remus-boroiu.jpg

Emil Rengle a făcut baie cu Remus Boroi
Foto: Captură Pro TV

Tot ea a povestit și de ce nu s-ar vedea în postura de concurent: ”Mi-am dat seama că există niște elemente aici pentru care m-aș chinui foarte tare. În primul rând, lipsa de intimitate. M-ar omorî să fac baie, duș, în condițiile în care fac concurenții noștri. Asta, cu lipsa de intimitate, să trebuiască să te dezbraci cumva în văzul lumii, e o limită. Deși nu pare dar, totuși, nu am făcut nici poze în Playboy, n-am mers niciodată atât de departe. Întotdeauna am avut un moment unde m-am oprit, pentru că nu m-am simțit confortabil. Aș mai avea o problemă la dependențele astea pe care le avem toți: de ciocolată, de cafea. Din tot sufletul îi admir pe oamenii ăștia că pot. Sunt niște oameni echilibrați, care reușesc să depășească niște adicții. Tare mi-e teamă că n-aș rezista cât rezistă concurenții noștri”.

 

Citeşte şi:

Răduleasca se simte mai bine goală decât îmbrăcată. Cele mai sexy poze ale divei de 48 de ani

Imaginile indecente ale Mihaelei Rădulescu care au șocat în ultimul an

 

 

2-3-2.-5col-ianuarie-2016sfgasdfg.jpg

În ianuarie 2015, iubitul Felix a pozat-o în vacanţă, complet dezbrăcată în la piscină

 

Loading...

Citește și