Imaginile indecente ale Mihaelei Rădulescu care au șocat în ultimul an

mihaela-radulescu.jpg

mihaela radulescu haine dressing
Mihaela Rădulescu poartă ţinute de infarct la emisiune
FOTO: Arhiva personală

Jurata de la “Românii au talent” (PRO TV) se simte mai bine goală decât îmbrăcată, iar relaţia cu austriacul Felix Baumgartner (45 de ani) i-a scos şi mai mult la iveală sexualitatea şi senzualitatea. Cei doi se potrivesc de minune şi în pat, după cum spune Mihaela, dar şi în viaţa publică.

2-3-1.-3col-august-2016-1sdfg.jpg

Luna trecută, Mihaela s-a arătat, în toată splendoarea, în piscina vilei din Monaco

Vara aceasta, cei doi îndrăgostiţi au băgat bani grei în noua lor locuinţă din Monaco, o vilă splendidă, de pe tarasa căreia se vede coasta mediteraneană. După un an în care ne-a şocat la tot pasul, cu poze şi declaraţii, Mihaela a găsit şi acum câteva elemente de scandal: şi-a pus în dormitor rochiţe pe post de perdele, în bibliotecă a aşezat pantofi cu toc cui, iar pe noptieră are o veioză-pistol.

2-3-2.-5col-ianuarie-2016sfgasdfg.jpg

În ianuarie 2015, iubitul Felix a pozat-o în vacanţă, complet dezbrăcată în la piscină

La televizor s-a tăvălit în făină şi a sărutat un concurent

2-3-5.-3col-martie-2015-graseasdf.jpg

În martie 2015, Mihaela a avut o serie de gesturi şi declaraţii şocante la “Românii au talent”

Memorabile au rămas gesturile Mihaelei Rădulescu de anul trecut, din timpul emisiunii “Românii au talent” (PRO TV), show în care are rolul de jurat alături de Andra, Andi Moisescu şi Florin Călinescu. În martie 2015, am văzut-o la televizor cum s-a tăvălit în făină, alături de superba dansatoare Yeva Shiyanova, cum a sărutat pe gură un concurent de 21 de ani, dar şi cum le-a apostrofat pe două gimnaste, pe care le-a considerat prea plinuţe pentru meseria lor.

Îşi ţine pantofii în bibliotecă, în locuinţa de lux din Monaco

2-3-8.-2col-septembrie-2016.jpg

Aşa privelişte au de pe terasă Mihaela şi Felix

2-3-9.-2col-septembrie-2016.jpg

Veioza-pistol costă 1.200 €

A stat şapte ani la bloc, în Monte Carlo (Monaco), într-un apartament de 10 milioane de euro, iar vara aceasta s-a mutat cu iubitul Felix într-o vilă de vreo 10 ori mai scumpă. Mihaela Rădulescu ne-a invitat în dormitorul ei, prin intermediul reţelei de socializare Instagram, iar aici, ce să vezi? Numai lucruri excentrice, aşa cum ne-a obişnuit. Veioza-pistol, semnată Philippe Stark, costă 1.200 de euro, iar pantofii cu toc cui, pe care vedeta îi ţine în bibliotecă, sunt nişte exemplare superbe, de 700 de euro perechea. La ferestre, diva are două rochiţe, strânse în talie cu cordon, iar într-o altă cameră a optat pentru perdele din dantelă neagră. 

S-a făcut masă pentru Felix

2-3-61707310adfga.jpg

Aşa îi găteşte Mihaela omletă lui Felix

Mihaela Rădulescu a insinuat că, de regulă, are un mic dejun erotic, pe care îl pregăteşte într-o ţinută de scandal. “Dimineaţa am avut un iaurt, un orgasm şi două ouă. Fierte”, scria vedeta în ianuarie 2015, într-un editorial pentru revista Elle. Asta după ce în luna septembrie a aceluiaşi an s-a fotografiat pentru Instagram gătind omletă pentru iubit, fix aşa cum s-a dat jos din pat: adică în chiloţi tanga.

Loading...
 
 

Citește și