Momente grele pentru Șerban Copoț. Este în doliu, după ce tatăl lui a murit

serban_copot_doliu.jpg

serban copot in doliu
Șerban Copoț este în doliu, după ce și-a pierdut tatăl
Foto: arhivă personală

Șerban Copoț, unul dintre cei mai buni concurenți de la Asia Express, trece prin clipe grele. Șerban este în doliu, după ce marți, 12 martie, tatăl lui a murit. Deocamdată nu se cunosc detalii cu privire la cauza morții părintelui său.

Vestea tristă a fost dată de Dan Capatos în cadrul emisiunii sale, Xtra Night Show, când invitați au fost Cosmin Seleși, fostul coleg de competiție al lui Șerban, Iuliana Luciu și Andrei Ștefănescu.

Deși show-ul a pornit într-o notă pozitivă, Capatos a ținut să-i transmită condoleanțe și un mesaj de îmbărbătare lui Copoț: "Vrem să-i transmitem condoleanțe pentru că l-a pierdut pe tatăl său astăzi. Condoleanțe pentru Șerban și să fie tare în această grea încercare", a spus prezentatorul Xtra Night Show.

Și Cosmin Seleși a completat: "Am făcut o echipă foarte bună cu Șerban și am fi avut o șansă mare să câștigăm. Aș fi mers până în pânzele albe cu Șerban la Asia Express. Îmi pare rău că el e acum într-un moment despre care să nu mai vorbim, că nu cred că i-ar plăcea".

Cu câteva zile înainte de nefericitul eveniment, tot în emisiunea lui Dan Captos, Șerban a povestit despre parcursul lui la Asia Express și l-a corelat cu un moment din copilărie, când a fost aproape să-și piardă tatăl și fratele în Oceanul Indian. „Mă uitam pe hartă când eram copil şi vedeam traseele pe care le făcea tata cu vaporul, iar acum văd şi eu aceste locuri. În Oceanul Indian erau să moară tata şi fratele meu. Era să îi pierd pe amândoi, erau pe acelaşi vapor. A venit o furtună puternică, ce a durat trei zile. Din 30 şi ceva de nave, vreo 20 s-au scufundat. Povesteau amândoi că după ce s-a terminat erau sute de morţi în apă. Atunci tata a jurat că nu mai navighează!”, a mărturisit Şerban Copoţ. 

 

Loading...
 
 

Citește și