De ce nu a făcut Șerban Copoț echipă cu Iuliana Luciu la Asia Express: «Eu sunt om căsătorit, cu copii acasă»

serban-copot-asia-express2.jpg

Șerban Copoț a vorbit despre experiența de la Asia Express, când a fost aproape de eliminare
Foto: Antena 1

Șerban Copoț a vorbit, în cadrul unei emisiuni TV, despre posibilitatea de a fi format un cuplu la Asia Express cu Iuliana Luciu, dar a vorbit și despre noul lui coleg de echipă, George Vintilă, dezvăluind cum se înțeleg de când formează echipă în concurs.

Șerban Copoț a trecut printr-un moment de cumpănă la Asia Express, după ce partenerul lui de echipă, prezentatorul Cosmin Seleși, a suferit o accidentare și, la sfatul medicilor, a fost nevoit să se retragă din competiție. În urma aceste decizii, Șerban rămăsese fără coleg și a fost nevoit să continue probele de unul singur, în timp ce a cărat și ghiozdanul lui Seleși.

Deși s-a descurcat de minune la momentul respectiv și a reușit să se claseze pe primul loc, chiar dacă a simțit lipsa partenerului lui, inițial producătorii emisiunii au decis că Șerban nu poate continua competiția de unul singur, că ar fi mult prea solicitant, așa că Gina Pistol, prezentatoarea emisiunii, anunțase că drumul moderatorului de la iUmor s-a încheiat și că urmează să se întoarcă acasă împreună cu Cosmin, așa cum a fost și cazul Iulianei Luciu, care a părăsit concursul după ce colega ei, Margherita de la Clejani, s-a îmbolnăvit. 

serban-copot-asia-express1.jpg

Șerban Copoț trebuia să părăsească Asia Express după ce colegul lui de echipă, Cosmin Seleși, s-a accidentat
Foto: Antena 1

Șerban Copoț, despre presupusa lui plecare de la Asia Express

Deși a fost nemulțumit de situație, Șerban și-a acceptat cu regret „soarta” și a dezvăluit că măcar se întoarce la soție și copii. Totuși, supărarea lui nu a ținut prea mult timp, deoarece în competiție a intrat rapid un nou concurent, George Vintilă, noul coleg al lui Copoț. Invitat în cadrul unei emisiuni, Șerban a vorbit despre această situație, dezvăluind care a fost motivul pentru care Iuliana Luciu nu a fost luată în considerare pentru a-i fi parteneră. 

„Iuliana a avut o șansă… eu sunt om căsătorit, cu copii acasă și cum să mă duc eu cu Iuliana prin India, să ne înghesuim în poziția linguriță? Mi-au zis că mă mișc bine și îmi trebuie un partener de joacă. Mi-a fost foarte greu să țin ritmul, să țin pasul cu George. Nu am fost ultimii fazani niciodată, eu cu Cosmin.

serban-copot-george-vintila.jpg

George Vintilă este noul coleg de echipă al lui Șerban Copoț
Foto: Antena 1

Ăsta e om de munte, face sporturi, se vede pe el, Cosmin nu este așa. M-a bucurat înlocuirea, am trecut peste ideea că nu voi pleca acasă cu Cosmin, dar producția a zis să rămân că vor găsi pe altcineva, mi-au zis că mi-l aduc pe George. Am mers la ghici, nu am avut timp niciodată să socializăm”, a declarat artistul în cadrul emisiunii Xtra Night Show, de la Antena 1.

„Am aflat și eu destul de târziu, am fost chemat din scurt, a sunat telefonul la 5 jumate dimineața, duminica. Au zis că mâine să vin încoace că s-a întâmplat o nedorită și Șerban e în depresie, la hotel. Eu cred că am văzut finala din sezonul trecut. Nu m-am gândit să zic nu ca idee de provocare. Eu am crezut că trebuie să plece Șerban acasă. Noi ne știam de la evenimente, concerte”, a adăugat și George Vintilă.
 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1