“Mihai Constantinescu este în viaţă!” Reacţia spitalului Floreasca

mihai_constantinescu_96678700.jpg

Mihai Constantinescu

Cunoscutul artist Mihai Constantinescu este în viaţă! Informaţia a fost confirmată de medicul Bogdan Opriţa, purtătorul de cuvânt al Spitalului Floreasca unde artisul este internat din luna mai. În cursul acestei dimineţi, în spaţiul public a apărut informaţia conform căreia îndrăgitul interpret ar fi murit.

„Este o ştire falsă la momentul acesta. Este în viaţă. Mai multe detalii nu vă pot da. De la început soţia domnului Mihai Constantinescu a decis să nu dăm mai multe detalii despre starea lui de sănătate”, a declarat pentru ziarul Click!. Dr. Bogdan Opriţa, purtătorul de cuvânt al Spitalului de Urgenţă Floreasca.

În cursul acestei dimineţi, mai multe canale media au transmis că Mihai Constantinescu a începtat din viaţă. 

Cântăreţul Mihai Constantinescu, în vârstă de 73 de ani, a fost dus la Spitalul Floreasca din Capitală,pe 13 mai, în urma unui stop cardio-respirator. Medicii l-au resuscitat, iar de atunci a fost internat la Terapie Intensivă. 

Mihai Constantinescu s-a confruntat cu multe probleme de sănătate

În anul 2008, Mihai Constantinescu a fost supus unei intervenţii chirurgicale la Secţia Clinică Chirurgie Cardiovasculară din cadrul Institutului de Boli Cardiovasculare şi Transplant Târgu Mureş, cu diagnosticul stenoză aortică strânsă, cardiopatie valvulară, insuficienţă mitrală gradul 3/4, insuficienţă tricuspidiană gradul 2, hipertensiune pulmonară medie, potrivit mediafax.

În anul 2017, artisul a fost supus unei noi intervenţii chirurgicale, după ce valva mitrală a avut o disfuncţie.

 

Citeşte şi: 

Care este reala stare de sănătate a lui Mihai Constantinescu. Monica Pop: «Nu mai credeți minciuni»

EXCLUSIV Soția lui Mihai Constantinescu nu se dezlipește de spital. A slăbit și durerea i se citește pe chip

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1