EXCLUSIV Soția lui Mihai Constantinescu nu se dezlipește de spital. A slăbit și durerea i se citește pe chip

simona-secrier-sotie-mihai-constantinescu_1.jpg

simona secrier
Simona Secrier trece printr-o perioada cumplită
foto: BLITZ

Mihai Constantinescu se află în continuare în atenția medicilor, iar fosta soție, Mihaela Constantinescu, și actuala, Simona Secrier (49 de ani), fac tot posibilul ca artistul să fie salvat după ce în dimineaţa zilei de 13 mai, în jurul orei 5.00, a suferit un stop cardiac. Cele două femei din viața lui nu se dezlipesc de spital, iar dacă zilele trecute am surprins-o pe Mihaela, un munte de griji, acum iată că am întâlnit-o și pe Simona în aceeași situație. Femeia s-a uitat pe sine de când se confruntă cu acest necaz.

Pentru Simona Secrier, Spitalul Floreasca a devenit a doua casă, de când soțul ei, artistul Mihai Constantinescu, luptă pentru viață conectat la aparate, după ce inima i s-a oprit de două ori în data de 13 mai. Fotoreporterii Click! au surprins-o pe fosta solistă a trupei Etno însoțită de un bărbat și de o femeie, posbil rude, care părăseasu spitalul, Simona conducându-i afară din unitate. Nu a avut răgaz decât să-și ia o sticlă cu apă, după care s-a întors acolo unde face planton de mai bine de o săptămână: în fața salonului în care se află soțul ei, pentru care medicii fac tot posibilul.

simona-secrier-sotie-mihai-constantinescu_4.jpg

simona secrier
Simona Secrier a slăbit vizibil
foto: BLITZ

simona-secrier-sotie-mihai-constantinescu_3.jpg

simona secrier
Simona Secrier a ieșit din spital doar pentru a conduce niște prieteni și pentru a-și lua o apă
foto: BLITZ

Mihai Constantinescu nu poate fi mutat la o clinică din străinătate întrucât starea lui de sănătate nu îi permite acest lucru, a spus pentru Click.ro fosta lui soție, Mihaela Constantinescu. Ea demontează toate zvonurile conform cărora Mihai Constantinescu, aflat în stare stabilă în comă indusă, ar putea fi transferat peste hotare. Mihaela Constantinescu (62 de ani), fosta soție a lui Mihai Constantinescu (73 ani), spune că artistul, aflat în comă indusă la Spitalul Floreasca din Capitală, nu poate fi mutat la o clinică de peste hotare, întrucât starea lui de sănătate nu-i permite să fie transportat. „Nu este nimic adevărat! Eu am spus că mă pot ocupa de tot și că îl putem duce oriunde în lume, dar deocamdată nu poate fi transportat. În rest, sunt invenții. Vă mulțumesc pentru informații și gânduri”, ne-a declarat Mihaela Constantinescu.

mihaela-constantinescu.jpg

mihaela constantinescu
Mihaela Constantinescu pare și ea copleșită de gânduri
foto: BLITZ

Mihaela și Mihai Constantinescu au rămas prieteni și după divorț

Mihai Constantinescu a fost căsătorit timp de 28 de ani cu Mihaela. Au divorțat în anul 2003, însă au rămas cei mai buni prieteni, iar fosta soție a păstrat chiar și numele celebrului artist. Chiar și atunci când Mihai Constantinescu și-a refăcut viața alături de Simona Secrier, relația cu fosta parteneră nu s-a deteriorat, dovadă că poate exista prietenie și după ce doi oameni se despart.

Mihai Constantinescu (73 de ani) se află internat în stare foarte gravă, la Spitalul Floreasca din Bucureşti, după ce în dimineaţa de 13 mai, în jurul orei 5.00, a suferit un stop cardiac. Solistul are la activ două intervenţii chirurgicale complicate la inimă, cea mai recentă, în 2017. Alături îi sunt în aceste momente cele două femei care îl iubesc şi care l-au îngrijit toată viaţa: actuala soţie, Simona Secrier, şi fosta soţie, Mihaela Constantinescu. Mihai Constantinescu (73 de ani) a fost căsătorit timp de 28 de ani cu Mihaela. Au divorțat în anul 2003, însă au rămas cei mai buni prieteni. Cu Simona Secrier s-a căsătorit în anul 2017.

 

 

 

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1