Mihaela Mihai, interpreta melodiei «De-ai fi tu salcie la mal», cea mai nefericită soție, cea mai mândră bunică

12_mihaela-mihai.jpg

Mihaela Mihai are și mari probleme la coloană

Mihaela Mihai, interpreta melodiei ”De-ai fi tu salcie la mal”, compusă de Horia Moculescu, este o bunică fericită. Artista a fost căsătorită de trei ori, iar din al doilea mariaj are o fiică superbă, care i-a dăruit trei nepoți de reclamă. Iată ce simpatici sunt micuții!

Una dintre cele mai frumoase artiste din Epoca de Aur, Mihaela Mihai (72 ani), a locuit mulți ani în Franța, la Paris, apoi s-a repatriat. Acum, interpreta melodiei ”De-ai fi tu salcie la mal”, compusă de Horia Moculescu, locuiește într-o căsuță cochetă din satul Măgura, comuna Bezdead, judeţul Dâmboviţa. După cum se observă din postările sale de pe Facebook, cea mai mare bucurie a sa o reprezintă cei trei nepoți dăruiți de unica ei fiică, Isabelle-Marie, pe care o are din cel de-al doilea mariaj, cel cu Maxime Dufour.

mihaela-mihai-fiica.jpg

mihaela mihai
Mihaela Mihai, la nunta unicei sale fiice
foto: arhivă personală

Nepoții artistei se pregătesc de școală și de grădiniță. ”Prima zi de școală. Leo și Anna!”, a scris artista în dreptul unei imagini cu micuții. ”Cei trei muschetari ai Reginei Isabelle”, a mai punctat ea, în dreptul altei imagini adorabile cu nepoții. Sau: ”Anna, imposibil de ținut pe loc pentru poză cu ia românească! Cu doi frați mai mari se urcă și ea, pe garduri, din mers. Spulberat stilul Chanel!”, a mai scris ea pe Facebook.

 • foto: arhivă personală
 • foto: arhivă personală
 • foto: arhivă personală
 • foto: arhivă personală
 • foto: arhivă personală
 • foto: arhivă personală
 • foto: arhivă personală
 • Maximize

1/7

Fata Mihaelei Mihai este căsătorită cu un afacerist influent

În anul 2008, fiica Mihaelei Mihai s-a căsătorit cu Scott J. Freidheim, unul dintre cei mai prosperi și influenți afaceriști americani. Nepoții artistei au fost printre ultimii copii care au avut șansa de a fi botezați în Catedrala Notre Damme, care a fost cuprinsă de un incendiu devastator în acest, pe 15 aprilie. Ceremoniile au avut loc cu dispensă specială de la Vatican. Notre-Dame de Paris fiind un obiectiv istorico - turistic, nu se mai acceptau ceremonii private, decât în cazuri extrem de rare, în anumite condiții.

Mihaela Mihai a fost căsătorită de trei ori

Mihaela Mihai a trecut prin trei căsnicii. La 17 ani s-a căsătorit cu nepotul lui Mihail Sadoveanu, Mihai Stihi, de la care a luat şi numele de scenă. A doua căsătorie a fost cu Maxime Dufour, un om de afaceri francez, pentru care s-a mutat la Paris în 1975 şi cu care a avut-o pe fiica ei, Isabelle. Mihaela Mihai a povestit, în 2010, la PRO TV, despre chinurile îndurate în cei 10 ani de căsnicie alături de acesta.

Mihaela Mihai: "Mă droga cu cafeaua în fiecare dimineață"

”Soţul meu nu mă bătea, dar mă agresa psihic. Nu puteam să ies undeva cu el, că avea impresia că îmi fac semne cu alt bărbat şi mă teroriza pe treaba asta. La un moment dat mi-am dat seama de ce insista atât de mult să facă el cafeaua dimineaţa, pentru că mă droga cu ea. Cinci ani m-a drogat, ca să poată să mă facă să depind de el. La un moment dat am ajuns la faza în care eram de-a dreptul controlată şi am realizat că nu era atât dragoste din partea lui, cât nevoia de a mă poseda, era posesiune paranoică de-a dreptul. Pleci de acasă, îţi bei cafeaua şi după aceea, în fiecare zi, timp de 10 ani, dai telefon acasă din oră în oră să mă întrebi ce am făcut, ce am gândit, cu ce m-am îmbrăcat, unde mă duc, cu cine vorbesc, cu cine mă întâlnesc, când mă întorc. Nu mai ai aer. Asta ucide dragostea. Gelozia asta patologică, e îngrozitoare, chiar e o boală, şi mai ales e un chin pentru o femeie ca mine, cu o personalitate de om liber”. S-a recăsătorit mai târziu cu ambasadorul României la Paris, Dumitru Ceauşu, dar nici acest mariaj nu a durat.

Citește și:

Mihaela Mihai, dezvăluiri cutremurătoare: «Cinci ani m-a drogat cel de-al doilea soț, ca să depind de el»

Adevărul despre boala cântăreţei Mihaela Mihai. De ce a fost plimbată pe la cinci spitale

 

Loading...

Citește și

 • mihaela mihai dureri coloana vertebre deplasate

  Durerile de coloană nu îi dau pace Mihaelei Mihai (70 de ani), cântăreaţa care făcea furori în Epoca de Aur cu şlagărul “De-ai fi tu salcie la mal“. În disperarea de a găsi o soluţie de tratament, solista a bătut ţara-n lung şi-n lat, dar fără niciun rezultat, căci niciun medic român nu a putut să o scape de chin. A fost chiar şi la Paris, acolo unde a apelat la medicina neconvenţională, fiind adepta acestor tehnici de autovindecare.

 • Totdeauna ai fost o Doamnă distinsă, dar niciodată lăsând impresia că ești populară cu boboru, cu mârlanii. De aia mie-mi pari a fi un mic paradox prin succesul real pe care l-ai dobândit ca artistă, solistă în carieră. Solistă ca absolventă de Conservator și actriță de film în trei ipostaze. Unii știu, alții nu, ești sora vitregă a folk-istului Doru Stănculescu. Sau corect, cronologic, el e fratele tău….