Matteo și-a botezat fetița! Antonia, Velea și Ilinca Vandici, printre invitații petrecerii

matteo-botez-vandici.jpg

Matteo și-a botezat fetița sâmbătă, 27 iunie
Foto: Arhivă personală

Sâmbătă, 27 iunie, a fost veselie mare combinată însă și cu multe emoții în familia cântărețului Matteo, care și-a creștinat fetița. Evenimentul s-a desfășurat în familie, fără mare tam-tam, însă a fost perfect pentru a le da părinților micuței Mia multe emoții.

Deși artistul și-a dorit un eveniment restrâns și cât mai privat, având în vedere domeniul său de activitate, era de așteptat ca la petrecere să participe și câteva vedete autohtone, care îi sunt prietene apropiate acestuia. 

Micuța Mia, fiica artistului, în vârstă de 5 luni, a fost botezată în cerc restrâns, Matteo și iubita lui, Elena Neagu, dorindu-și ca ceremonia să fie una cât mai liniștită. Acest lucru s-a întâmplat însă și din cauza restricțiilor impuse de pandemia de COVID-19.

matteo-botez2.jpg

Micuța Mia a fost creștinată
Foto: Arhivă personală
 

Matteo și-a botezat fetița

Încă de la orele amiezii, cântărețul, familia și prietenii au ajuns la biserică, toți potrivit îmbrăcați și pregătiți pentru slujbă. Imediat după, apropiații au publicat imagini pe conturile de socializare. După ce a scăpat de toate emoțiile evenimentului, Matteo a publicat, la rându lui, pe pagina sa, primele imagini de la botez, însoțite de un mesaj emoționant.

matteo-1.jpg

Foto: Arhivă personală

„Viața mea e completă”, a scris el în dreptul unor imagini alături de iubita sa, de fetița proaspăt creștinată și de nașii acesteia. La botez au participat și prezentatoarea emisiunii „Bravo, ai stil”, Ilinca Vandici, dar și colegii de breaslă ai lui Matteo, cântăreții Alex Velea și Antonia. Având în vedere timpul cald de afară, petrecăreții s-au îmbrăcat lejer și potrivit pentru un eveniment care s-a mutat ulterior la o terasă din Capitală.

matteo-velea-antonia.jpg

Alex Velea și Antonia au fost și ei prezenți la eveniment
Foto: Arhivă personală

Pentru că restricțiile de distanțare socială nu i-au permis cântărețului să organizeze o petrecere mare pentru fetița sa, aceaștia au ieșit cu toți la o terasă, unde au petrecut momente frumoase, înconjurați de familie și prieteni.

matteo-fetita.jpg

Matteo, extrem de fericit în ziua cea mare
Foto: Arhivă personală

Citește și:

Iubita lui Matteo a născut o fetiţă. Ce nume a ales artistul pentru primul său copil

Exclusiv! Matteo și-a dus iubita la plajă în Egipt. Ce bine arată Elena în costum de baie, gravidă în 7 luni

 

 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1