Iubita lui Matteo a născut o fetiţă. Ce nume a ales artistul pentru primul său copil

matteo_si_elena.jpg

matteo iubita insracinata
Matteo şi iubita lui, Elena neagu, au devenit de curând părinţi
Foto: arhivă personală
Citeste tot despre: 

Matteo a devenit pentru prima dată tătic şi nu are suficiente cuvinte să-şi exprime fericirea. Artistul le-a făcut cunoştinţă fanilor cu fetiţa lui. El a publicat o imagine emoţionantă, în care îşi ţine strâns la piept bebeluşul, extrem de bucuros că familia lui s-a mărit. Matteo şi iubita lui, Elena Neagu, au o relaţie de şase ani.

Matteo se simte în sfârşit împlinit după ce în viaţa lui a apărut primul său copil. Imaginea cu el și micuţa le-a topit inimile fanilor, iar artistul emoţionat şi-a găsit cu greu vorbele. ”Cuvintele nu-și au rostul... și nici nu le găsesc pe alea potrivite, dacă sunt unele. Acum suntem o familie!”, a scris cântărețul în dreptul imaginii în care o ține în brațe pe cea mică.

Matteo şi Elena Neagu au o relaţie solidă, consolidată acum şi de venirea micuţei lor pe lume. "Suntem, cu siguranţă, mai mult fericiţi decât pregătiţi. Prietenele mele, cele care au copii, îmi spun că nu o să fiu pregătită oricât de bine m-aş organiza. Aşa că încerc doar să mă relaxez. Sunt însărcinată în 25 de săptămâni şi aşteptăm cu drag o fetiţă. Personal mi-am dorit fetiţă mereu. Nu mi-am imaginat niciodată cum o să îmbrac un băieţel pentru grădiniţă, aşa că am sărit în sus de fericire când am aflat că o să împletesc codiţe”, povestea iubita lui Matteo pentru revista Viva în luna octombrie.

Anul trecut, după ce a aflat că iubita sa este însărcinată, cei doi părinți își făceau planuri deja pentru numele pe care îl vor alege pentru cea mică, iar într-un final au ajuns la un numitor comun. Fetiţa va purta un nume scurt. "O variantă de nume este Mia. Derivat din Maria. Este singurul nume cu care am rezonat amândoi", declara Matteo la un post tv.

Matteo: “Copilul e rezultatul iubirii dintre mine și Elena”

Deşi iniţial s-a speriat când iubita i-a trimis pe Whatsapp testul de sarcină, Matteo este acum cel mai fericit bărbat. “Rolul meu, până să ştiu dacă sunt pregătit, este să fiu aici pentru ea, pentru orice, să-i suport orice (aproape). Eu nu mi-am dorit fată sau băiat în mod special, om să iasă şi să fie sănătoasă şi veselă. Ea este rezultatul iubirii dintre mine şi Elena, este copilul nostru şi cred că atât contează acum”, mai povestea Matteo pentru revista Viva. Până să fie un cuplu, Elena Neagu şi Matteo au avut o relaţie profesională.

 

Citeşte şi:

 

Exclusiv! Matteo și-a dus iubita la plajă în Egipt. Ce bine arată Elena în costum de baie, gravidă în 7 luni

Ce sexy e iubita lui Matteo! Elena are un bust de infarct

 

Loading...

Citește și

  • matteo

    Interpretul pieselor de succes „Panama”, Andale” sau „Bună, Mărie” a anunţat de curând că va deveni tată pentru pentru prima oară. Mateo, (34 de ani) pe numele său adevărat Vasiliu Matei Anton Eugen Aurel Ioan Florentin, şi Elena Neagu, iubita lui, aşteaptă primul copil, care va veni pe lume în iarnă.

  • Matteo și iubita lui au dat vestea cea mare: vor deveni părinți pentru prima dată. Artistul este în culmea fericirii, iar fanii lui au fost foarte bucuroși când au aflat că visul cel mai mare al idolului lor se îndeplinește. Matteo abia așteaptă să își țină în brațe copilul și a oferit primele detalii despre sarcina iubitei sale.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1