Maria Constantin împlinește vârsta de 32 de ani! A eșuat în două căsnicii, acum se iubeşte cu Dacian Varga

maria-constantin.jpg

maria constantin
Maria Constantin împlineşte 32 de ani
Foto:Arhivă personală

Viața interpretei de muzică populară Maria Constantin, care împlinește 32 de ani, este desprinsă parcă din filmele de acțiune. Cântăreața a trecut prin două căsnicii care s-au încheiat cu divorțuri scandaloase și depresii care au trimis-o la psiholog. După toate disputele la TV, a reușit să-și găsească liniștea sufletească în brațele fostului fotbalist Dacian Varga (34 de ani).

În loc să petreacă de ziua ei de naștere, Maria Constantin lucrează pentru visul ei. „Mâine serbez prin muncă. O să merg la facultate, am o emisiune televizată. De ziua mea, o să lansez piesa «Viața în străinătate». Acesta e cadoul meu pentru mine. Fiul meu nu o să fie lângă mine din cauza distanței, dar o să recuperam noi”, a declarat Maria Constantin pentru Click!.

Maria Constantin a ajuns celebră datorită lui Marcel Toader

Vedeta a ajuns celebră după ce s-a aruncat în brațele afaceristului Marcel Toader (55 de ani) cu care s-a iubit timp de patru ani, dintre care ultimii doi au fost căsătoriți. Iubirea lor s-a terminat în februarie 2018 cu un scandal monstru. Totul din cauză că celebrul afacerist o acuza pe cântăreață că l-ar fi înșelat de mai multe ori. În ciuda tuturor afirmațiilor grave făcute la adresa ei, Maria Constantin a preferat să fie destul de rezervată în declarații, ceea ce i-a adus un capital de imagine important.

Maria Constantin are un fiu cu Ciprian Tapotă

Înainte de relația cu Marcel Toader, Maria Constantin a trecut printr-un alt mariaj eșuat cu cântărețul de muzică populară Ciprian Tapotă cu care a fost căsătorit în perioada 2007-2014 și cu care are un băiețel, Codruț (8 ani).

hjk.jpg

Maria Constantin şi primul soţ. Ciprian Tapotă, au împreună un copil
Foto: Captură video

Eșecurile în amor nu au făcut-o însă pe Maria Constantin să cedeze în fața dragostei. Așa că de mai bine de jumătate de an artista se iubește cu „craiul de Dorobanți” Dacian Varga, fost fotbalist.

Citeste si:

Surpriză! Maria Constantin a petrecut cu primul soț, de dragul fiului lor!

Maria Constantin s-a mutat cu Dacian Varga la un an de la divorțul de Toader

Loading...
 
 

Citește și

  • Maria Constantin (31 de ani) a trecut prin două divorţuri cu scântei, însă, deşi s-a jurat că o vreme nu mai vrea să audă de o altă relaţie, Cupidon a săgetat-o iar, toamna trecută. Bărbatul care i-a intrat în suflet, fotbalistul Dacian Varga, are în spate un CV amoros impresionant, trecându-i prin dormitor mai multe frumuseţi din lumea sclipicioasă a show-biz-ului. Recent, celebrul cuplu s-a mutat împreună, semn că lucrurile merg bine.

  • “Viața bate filmul!” este o vorbă din popor care i se potrivește de minune Mariei Constantin (31 de ani). Până la vârsta de 31 de ani, îndrăgita cântăreață de muzică populară a trecut prin două divorțuri, ambele încheiate cu scandal. Iată însă că, zilele trecute, Maria a participat la petrecerea de ziua de naștere a fiului ei, Codruț (9 ani), unde, surpriză, a apărut și primul ei soț, Ciprian Tapotă.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1