Mama Deliei găteşte la Chefi la cuţite. Cu ce preparat se prezintă în faţa juraţilor

gina_matache_chefi.jpg

gina matache chefi la cutite
Gina Matache s-a înscris la Chefi la cuţite
Foto: Antena 1

Gina Matache, mama Deliei, s-a înscris la Chefi la cuţite şi va apărea în faţa juriului cu un preparat cu care nu dă niciodată greş în faţa fiicelor sale. Ea va găti o ciorbă o reţetă tradiţională pe care cele două fete ale ei o adoră.

Entuziasmată, cu o energie debordantă și cu un preparat pe care fiicele ei nu îl refuză niciodată, așa își va face apariția mama Deliei marţi seară , de la 20:00, la Chefi la cuţite.

gina_matache_chefi_la_cutite.jpg

gina matache chefi la cutite
Mama Deliei s-a prezentat extrem de sigură pe ea la concursul culinar
Foto: Antena 1

”Numele meu e Gina Matache și vreau neapărat să îi dau gata pe domnii chefi! De fiecare dată când se difuzează emisiunea eu sunt cu ochii pe ei, îmi sunt foarte simpatici, și m-am întrebat dacă aș putea să le fac față. Garantez că pe lângă chefi, o să apară și o nouă șefă!”, mărturiseşte ea încrezătoare că îi va cuceri pe juraţi cu preparatul său.

Gina Matache vrea să intre în Cartea Recordurilor cu preparatul ei

Gina Matache va găti pentru chefi cel mai faimos preparat din familia sa, o ciorbă de lobodă cu slăninuță și ouă, preparat cu care speră nu doar să ia cuțitul, ci și să le ia locul chefilor.

gina_matache_ciorba.jpg

gina matache a gatit ciorba de loboda cu slanina
Gina Matache a gătit ciorbă de lobodă cu slănină la "Chefi la cuţite"
Foto: Antena 1

”Vreau să intru în Cartea Recordurilor cu rețeta asta. Fetele mele sunt învățate cu delicatese culinare, dar când se satură de ele vin la fasolea și ciorba făcută de mama”, mărturisește aceasta cu zâmbetul pe buze. Și pentru că prima sa pasiune este muzica, mama Deliei va cânta chiar la bancul de lucru, căci este conștientă de faptul că energia bună se transmite în savoarea preparatelor.

Ce părere vor avea chefii Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu de ”gustul mâncării ca la mama acasă”, dar și cum va decurge jurizarea Ginei Matache, telespectatorii pot vedea marţi seară, de la 20:00, în cea mai nouă ediție Chefi la cuțite.

 

 

Citeşte şi:

 

Mama Deliei, dezvăluiri din copilăria artistei: "Am bătut-o!"

Reacția mamei Deliei, după ce solista a spus că nu vrea copii

 

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1