Mama Deliei, dezvăluiri din copilăria artistei: "Am bătut-o!"

mama_deliei_matache.jpg

delia matache mama sora oana
Mama Deliei s-a comportat diferit cu cele două fiice ale ei în copilărie
foto: arhiva personală

Dacă acum vi se pare că Delia are prea multă energie şi erupe ca un vulcan atunci când cineva o supără, în copilărie artista era şi mai şi! Blondina i-a cam făcut zile fripte mamei ei, Gina Mocanu, care a mărturisit că deşi o cam altoia, Delia nu prea se potolea. Invitată la o emisiune tv, femeia a mărturisit că regretă că a trebuit să apeleze la astfel de gesturi, însă Delia a fost un copil-problemă.

Gina Mocanu, cântăreaţa de muzică populară, care i-a dat viaţă Deliei (34 de ani) este tare mândră de fiica ei. E şi normal să fie aşa, având în vedere că blonda este cel mai în vogă artist de la noi, iar peste câteva zile va cânta în deschiderea concertului Rihannei de la Bucureşti. Marele regret al femeii este faptul că a cam pălmuit-o pe rebela Delia în copilărie, iar acum artista îi reproşează mereu acest lucru.

delia_matache_mama.jpg

delia matache mama gina matache
Gina Matache regretă că şi-a agresat fiica în copilărie
captură: youtube

 

"Pe ea am bătut-o, dar pe Oana nu. Când era mică făcea multe trăsnăi. A băgat-o şi pe Oana în maşina de spălat, dar asta nu-i nimic. Dacă ar fi furat bani, nu aş fi bătut-o, dar făcea multe lucruri. Nu s-a inventat vreo corecţie pentru Delia nici acum. Răzvan (n.r. soţul ei) este genul de om tolerant. Încercăm toţi din familie să o conservăm, nu să o schimbăm. Ea nu mai poate să dea acelaşi randament, dacă noi vrem să fie altfel. O lăsăm să se exprime aşa cum ştie ea. Şi acasă, se maimuţăreşte. Răzvan este genul de om care îi conduce afacerea, este ca o cloşcă, îi dirijează drumul", a povestit Gina Mocanu la Antena Stars.

Delia tremura când vorbea de Răzvan Munteanu

Soţi şi parteneri de afaceri, Delia şi soţul ei, Răzvan Munteanu au creat un adevărat imperiu financiar, iar responsabil de succesul artistei este, se pare, tânărul afacerist din Târgu-Jiu. Mama artistei a povestit motivul pentru că Delia s-a îndrăgostit nebuneşte de el.  

delia_matache_nunta.jpg

delia matache nunta razvan munteanu
Delia Matache s-a măritat în urmă cu patru ani cu Răzvan Munteanu
foto: arhiva personală

"Tremura când vorbea despre el. Era foarte îndrăgostită. Mi-a spus că Răzvan are ceva din tatăl ei. Ea aşa l-a perceput, cald, ocrotitor. Era ca o fetiţă care a cunoscut pentru prima dată dragostea. Răzvan este genul de ginere pe care şi-l doreşte orice soacră. Îi felicit pe cuscrii pentru educaţia pe care i-au dat-o lui Răzvan. Îmi doresc să fiu bunică, chiar i-am zis că o să înfiez eu unul. Şi cuscra i-a spus să facă pentru că are cine să i-l crească. Nu insistăm pentru că o ştim pe ea", a mai spus Gina Mocanu. 

Delia este căsătorită din 2012 cu omul de afaceri Răzvan Munteanu.

Loading...
 
 

Citește și

 • barbatii din viata deliei matache

  Bărbații din viața Deliei Matache (33 de ani) i-au oferit un adevărat carusel de emoții vedetei, care s-a implicat foarte mult în fiecare relație pe care a avut-o. Iar cum acestea nu au fost deloc puține, după ani de zile de idile zbuciumate, artista și-a dorit să se „așeze la casa ei” și și-a pus, în sfârșit, pirostriile. Totuși, până a ajunge la cel ales, cântăreața a sărutat mulți „broscoi”.

 • delia razvan munteanu

  Delia Matache, cunoscută sub numele de scenă Delia, este cântăreaţă, vedetă de televiziune şi jurat în cadrul competiţiei muzicale “X-Factor”.

 • delia matache mama gina matache

  Asta da urare de Ziua Femeii. Delia Matache (34 de ani) a publicat de 8 Martie un videoclip extrem de emoționant, filmat în timpul unui concert de-al său. Solista a cântat o melodie pe care a dedicată-o mamei sale, iar aceasta, din public, a fost atât de emoționată încât a plâns în hohote.

 • Delia matache, gina matache, copil

  După ce Delia a răspus cu toată sinceritatea fanilor la întrebarea care a scos-o din minți „când va avea un copil”, mama acesteia a avut o reacție neașteptată. Mama solistei a vorbit despre decizia fiicei ei la Antena Stars.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1