Mădălin Ionescu şi Cristina Şişcanu îşi doresc al doilea copil împreună. Cu ce problemă se confruntă

madalin-ionescu-cristina-siscanu-isi-doresc-al-doilea-copil.jpg

Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu își doresc un al doilea copil
Foto Instagram

Invitați în cadrul unui interviu, Mădălin Ionescu și soția lui, Cristina Șișcanu, au dezvăluit că și-ar mai dori încă un copil împreună, asta după ce amândoi s-au declarat, de-a lungul timpului, „topiți” după micuța lor, Petra. Deși își mai doresc copii, cei doi au explicat care este motivul pentru care, momentan, acest lucru nu este posibil.

Fostul prezentator tv Mădălin Ionescu și partenera lui de viață, Cristina Șișcanu, au o căsnicie fericită din care a rezultat și o fetiță, micuța Petra. Cei doi și-au reînnoit jurămintele de nuntă de curând, după ce au împlinit 7 ani de când s-au căsăstorit, demonstrând că mariajul lor este unul solid și plin de iubire. Cei doi au deja un copil împreună, însă și-ar mai dori să-i ofere micuței Petra un partener nou de joacă. Totuși, momentan, cei doi țin viitorul bebe pe „lista de așteptare”, dat fiind faptul că se confruntă cu un impediment: spațiul. Acordând un interviu pentru revista Viva, soții au vorbit despre această problemă, precizând că aceasta este singura cauză pentru care nu mai fac un copil, momentan. 

madalin_ionescu_familie.jpg

Mădălin Ionescu mai are doi copii din căsnicia anterioară
Foto Instagram

Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu își mai doresc un copil împreună

„Da. Este adevărat. Singura problemă....”, a început să explice Mădălin Ionescu, în momentul în care a fost întrerupt de soția sa, care a oferit mai multe detalii. „Noi suntem foarte mulţi. Suntem 7 persoane, pentru că sunt şi părinţii mei. Ne ajută cu copiii. Problema spaţiului. Doar garajul mai este disponibil. Dacă se mai naşte un copil, trebuie să îl transformăm (garajul n.r). Vrem să mai închidem o terasă să mai creăm spaţiu. Vrem să facem nişte transformări”, a adăugat Cristina Șișcanu.

Mădălin Ionescu este căsătorit cu Cristina Șișcanu de șapte ani, iar aceasta este cea de-a doua căsnicie a fostului prezentator TV. Deși cei doi au împreună, momentan, doar o fetiță, Mădălin Ionescu mai are doi copii din primul mariaj

Loading...

Citește și

  • Mădălin Ionescu și-a mutat de ceva timp activitatea profesională pe rețelele de socializare, publicând pe pagina personală de Facebook live-uri și filmulețe asemenea unor emisiuni TV. După ce a luat o pauză de la apariția pe micile ecrane, fostul prezentator TV le pregătește celor care i-au dus lipsa un nou proiect, pentru care va părăsi chiar și țara. Iată despre ce este vorba!

  • În lumea show-biz-ului plină de scandaluri iată că sunt şi trei cupluri care au bifat anul acesta şapte, respectiv zece ani de mariaj. Cu înţelegere, răbdare şi multă dragoste, ei au ajuns la această performanţă, pe care au dorit să o serbeze într-un stil mare. După Cătălin Măruţă şi Mădălin Ionescu, care şi-au răsfăţat deja soţiile, se pregătesc de chef Dinu şi Deea Maxer.