Mădălin Ionescu și-a cerut din nou soția în căsătorie. Își înnoiesc jurămintele după șapte ani

madalin_ionescu.jpg

Mădălin Ionescu a cerut-o de nevastă pe soția sa după 7 ani de căsnicie
Foto Facebook

Mădălin Ionescu și soția sa au împlinit șapte ani de căsnicie, iar cu acest prilej, fostul prezentator tv și-a cerut nevasta în căsătorie. Cei doi au o relație foarte apropiată și au găsit rețeta potrivită pentru o căsnicie fericită.

Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu și-au cumpărat verighete și urmează să-și reînnoiască jurămintele făcute în urmă cu șapte ani. Este un eveniment important din viețile lor și speră ca totul să fie pus la punct.

„Cum e să-ți ceri din nou soția de… soție ? Ei bine … am comis-o' și mă simt minunat! Am achiziționat verighetele și un inel de logodnă cu diamant, realmente superb! Mi-a luat ceva timp până să mă decid . Am trecut pragul mai multor case de bijuterii , unele cu renume internațional… Cristina a fost cu adevărat marcată de inelul de logodnă, ceea ce pentru mine e perfect! Am vrut sa va împărtășesc aceste rânduri în speranța că vă veți bucura alături de noi !”, a precizat Mădălin Ionescu.

3963830418957023171559358709332440855871488n.jpg

Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu își reînnoiesc jurămintele
Foto Facebook

„Din 2013 nu am mai purtat verighetă… mi-au fost furate toate bijuteriile când ne-a fost spartă casa. A fost singura dată cand mi-am dat jos verigheta și inelul de logodnă… De atunci am tot zis să ne facem alte verighete și nu am apucat pâna acum când ne-am hotărât să ne reînnoim jurămintele la 7 ani de la nuntă. Astăzi am fost și le-am luat! Sunt superbe! O să vi le arătam în curând. Mai sunt câteva zile pâna la eveniment… am emoții”, a anunțat Cristina Șișcanu pe contul ei de socializare.

Loading...

Citește și

  • Mădălin Ionescu a renunțat la ideea de a face televiziune pentru a se ancora într-un nou proiect care îi face plăcere. Fostul prezentator de la Wowbiz a dezvăluit care sunt motivele pentru care alege să lucreze independent momentan, făcând live-uri pe o platformă de socializare, care alcătuiesc emisiunea „Mădălin Ionescu Show”.

  • Fostul prezentator de la Wowbiz, Mădălin Ionescu, și soția lui, Cristina Șișcanu, au dezvăluit faptul că de mai bine de un an nu mai dorm în același pat. Cei doi au făcut mărturisirea în cadrul noului proiect la care Mădălin lucrează în prezent, și anume un nou format de „emisiune”, publicată pe o rețea de socializare. Iată motivul pentru care cuplul nu mai împarte același pat pe timpul nopții!

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1