Care este motivul pentru care Mădălin Ionescu nu vrea să se întoarcă în televiziune

madalin_ionescu_3.jpg

Motivul pentru care Mădălin Ionescu nu mai dorește să se întoarcă în televiziune
Foto Facebook

Mădălin Ionescu a renunțat la ideea de a face televiziune pentru a se ancora într-un nou proiect care îi face plăcere. Fostul prezentator de la Wowbiz a dezvăluit care sunt motivele pentru care alege să lucreze independent momentan, făcând live-uri pe o platformă de socializare, care alcătuiesc emisiunea „Mădălin Ionescu Show”.

Mădălin Ionescu s-a retras pentru moment din lumina reflectoarelor cu care era obișnuit și a renunțat la meseria de prezentator tv, care l-a consacrat, în schimbul realizării unei emisiuni publicată pe contul personal de Facebook. Fostul prezentator a dezvăluit că acest nou proiect la care lucrează îi aduce mult mai multe beneficii, în ceea ce privește relația cu publicul. Acesta susține că în televiziune relația cu telespectatorii este, practic, una inexistentă. Fostul moderator a explicat că acesta este unul dintre motivele pentru care nu îl vom mai vedea pe micile ecrane, cel puțin o perioadă de timp. 

madalin_ionescu_show_1.jpg

Mădălin Ionescu și-a invitat soția, pe Cristina Șișcanu, în emisiunea pe care o face pe Facebook
Foto: Captură Video Facebook

„Eu prezint pe Facebook în această perioadă, dar vreau să le spun celor care mă urmăresc și care așteaptă să revin în televiziune că primesc oferte foarte des din televiziuni. Am mai spus-o. Și le mulțumesc celor care în continuare sunt atenți la ceea ce fac, managerilor din televiziune în special, însă nu am găsit până în acest moment un echilibru între modul în care văd eu viața mea și piața și propunerile celor cu care m-am întâlnit.

Poate că vom ajunge la un numitor comun și.... Însă mă simt foarte bine aici, vorbind cu voi direct. De multe ori în televiziune pierzi contactul direct cu telespectatorul, adică nu prea îl ai. Lucrurile sunt din ce în ce mai reci din acest punct de vedere. Pe când, pe Facebook, cel puțin, e atât de interesant, e atât de atractiv, e atât de viu, comunici în permanență cu oamenii și mi se pare extraordinar”, a dezvăluit Mădălin Ionescu într-un live pe Facebook. 

 

 

 

Loading...

Citește și

  • Fostul prezentator de la Wowbiz, Mădălin Ionescu, și soția lui, Cristina Șișcanu, au dezvăluit faptul că de mai bine de un an nu mai dorm în același pat. Cei doi au făcut mărturisirea în cadrul noului proiect la care Mădălin lucrează în prezent, și anume un nou format de „emisiune”, publicată pe o rețea de socializare. Iată motivul pentru care cuplul nu mai împarte același pat pe timpul nopții!

  • Mădălin Ionescu a dezvăluit faptul că nu se simte prea bine de ceva timp, fapt care l-a făcut pe fostul prezentator de la Wowbiz să nu poată părăsi patul câteva ore bune. Acesta a explicat pe rețelele de socializare care au fost cauzele care au dus la problemele cu care se confruntă, explicându-le prietenilor lui virtuali că totul a pornit de la un...pepene. Mădălin Ionescu a tras un semnal de alarmă în legătură cu produsele pe care le cumpărăm zilnic din piață sau din supermarketuri, precizând că el consideră că nu sunt naturale și, prin urmare, pot provoca aceste simptome.