Mădălin Ionescu, despărţire emoţionantă de colegii Wowbiz: „Încerc să nu plâng”

madalin.jpg

madalin ionescu
A fost ultimul episod al emisiunii WOWbiz, prezentat de Mădălin Ionescu
Foto: captură foto/Kanal D

Joi seara, 8 iunie, Mădălin Ionescu a prezentat pentru ultima dată emisiunea mondenă "WOWbiz", de la Kanal D. Celebrul prezentator a fost foarte emoționat și s-a abținut cu greu să nu plângă.

Spre finalul emisiunii, Mădălin Ionescu a făcut câteva declarații emoționante prietenilor și colegilor săi de platou, mulțumindu-le totodată telespectatorilor pentru că au urmărit atâția ani la rând emisiunea cu a celași interes și plăcere ca în prima zi.

"M-am întâlnit cu tot felul de oameni, m-au îmbrățișat. Sunt tot felul de oameni extraordinari pe care îi las aici, din toate departamentele. Împreună, am construit un nume important. Am avut cea mai bună emisiune Tv de noapte. Am încercat să ofer totul, și ultima bucățică de energie."

19046960_10155332817791031_434928800_n.jpg

madalin ionescu
Mădălin Ionescu a fost foarte emoționat pe parcursul emisiunii
Foto: captură foto/Kanal D

Mădălin Ionescu a mai povestit că întâlnirea cu un bun prieten l-a emoționat peste măsură. Acesta i-a spus că este un fel de Mircea Lucescu al televiziunilor.

"Publicul ne-a urmărit încă de la început. Ne-am bucurat mereu când ne-au pus pe primul loc. Să fii mereu pe primul loc atâția ani, nu este puțin. În ceea ce mă privește, televiziunea e un spectacol, poveștile trebuie să fie cât mai puternice."

Celebrul prezentator a oferit și o concluzie a carierei sale: "Cine vrea glorie, o pierde, cine vrea adevăr, îl găsește și am vrut de multe ori să schimb ceva în viață. Nu înseamnă că vă părăsesc, e un moment prin care trebuia să trec."

19047659_10155332817786031_955263164_n.jpg

madalin ionescu
A mărturisit că nu a căutat niciodată glorie
Foto: captură foto/Kanal D

Andreea Mantea s-a abținut pe parcursul emisiunii să nu plângă, dar într-un final, co-prezentatoarea WOWbiz nu și-a mai putut controla lacrimile și a izbucnit în plâns.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1